Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

GO ZE+ZMHERO Server

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
ladon3596

GO ZE+ZMHERO Server

Mesaj gönderen ladon3596 »

Arkadaşlar Serverimize ikili mod sistemi kurmuş bulunmaktayım.. Zombie escape sürekli oynancak modlardan biri ama sonraları baya sıkamaya başlıyor bunun üzerine Zombie Hero modu kurdum.. Serverimize yakında Zombi hero ikinci mod olarak gelecektir..
Zombi hero mod =

• Tek oyun, 1 ana zombi tüm insanlara bulaştırmak için, eğer insan belirli bir süre sonra öldürmesi başarısız olursa, sanki nemesis gibi hasarlarla uğraşan Patron zombi haline dönüşecektir.
• Rastgele bir oyuncunun Lider olarak seçeceği her turda Lider, insan patronu olarak xm1014 otomatik av tüfeği, Desert Eagle ve HE bombası ile donatıyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

YeKTaBEYy
Clan İsmi: IMPERIAL GAMING
İletişim:

GO ZE+ZMHERO Server

Mesaj gönderen YeKTaBEYy »

Server İp Felanda Belirtseydiniz Keşke Klan Adı Felan Neyse Başarılar :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

holigan
Server Ip/DNS: 213.238.173.117
Clan İsmi: Holigan | Clan

GO ZE+ZMHERO Server

Mesaj gönderen holigan »

Aga ben test için kuralı daha 24 saat olmadı bu ne hız hiç vakit kaybetmiyorsunuz

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

MehmetReis-
Server Ip/DNS: cs121.csduragi.com
Clan İsmi: Nationals

GO ZE+ZMHERO Server

Mesaj gönderen MehmetReis- »

Aceleden sw ip ts ip clan adı atmayı unuttunuz sanırım neyse başarılar :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

holigan
Server Ip/DNS: 213.238.173.117
Clan İsmi: Holigan | Clan

GO ZE+ZMHERO Server

Mesaj gönderen holigan »

mehmetxkonya1 yazdı:Aceleden sw ip ts ip clan adı atmayı unuttunuz sanırım neyse başarılar :D
ASDSADSA iyi yakalamışsın

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

TURUNCUKAFA

GO ZE+ZMHERO Server

Mesaj gönderen TURUNCUKAFA »

ladon3596 yazdı:Arkadaşlar Serverimize ikili mod sistemi kurmuş bulunmaktayım.. Zombie escape sürekli oynancak modlardan biri ama sonraları baya sıkamaya başlıyor bunun üzerine Zombie Hero modu kurdum.. Serverimize yakında Zombi hero ikinci mod olarak gelecektir..
Zombi hero mod =

• Tek oyun, 1 ana zombi tüm insanlara bulaştırmak için, eğer insan belirli bir süre sonra öldürmesi başarısız olursa, sanki nemesis gibi hasarlarla uğraşan Patron zombi haline dönüşecektir.
• Rastgele bir oyuncunun Lider olarak seçeceği her turda Lider, insan patronu olarak xm1014 otomatik av tüfeği, Desert Eagle ve HE bombası ile donatıyor.
Sana başarılar dilemek istiyorum.Ama dilemiyorum.Holigan Clan` ı geçmen dileğiyle.Bu arada Hero Mod Linki nette buldum yardımcı olur:
1111.jpg
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

ahmetsencanx2

GO ZE+ZMHERO Server

Mesaj gönderen ahmetsencanx2 »

TURUNCUKAFA yazdı:
ladon3596 yazdı:Arkadaşlar Serverimize ikili mod sistemi kurmuş bulunmaktayım.. Zombie escape sürekli oynancak modlardan biri ama sonraları baya sıkamaya başlıyor bunun üzerine Zombie Hero modu kurdum.. Serverimize yakında Zombi hero ikinci mod olarak gelecektir..
Zombi hero mod =

Sana başarılar dilemek istiyorum.Ama dilemiyorum.Holigan Clan` ı geçmen dileğiyle.Bu arada Hero Mod Linki nette buldum yardımcı olur:
1111.jpg
Bu nedir ya :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

TURUNCUKAFA

GO ZE+ZMHERO Server

Mesaj gönderen TURUNCUKAFA »

ahmetsencanx2 yazdı:
TURUNCUKAFA yazdı:
Zombi hero mod =

1111.jpg
Bu nedir ya :D
Link kanka ne olsun işte ya.Arkadaş çok arıyormuş :DQWD:Q

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
ladon3596

GO ZE+ZMHERO Server

Mesaj gönderen ladon3596 »

YeKTaBEYy yazdı:Server İp Felanda Belirtseydiniz Keşke Klan Adı Felan Neyse Başarılar :D
:))))))))))))))))))))))))))))))))) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

GO ZE+ZMHERO Server

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

Konu sahibi tarafindan kapatılmıştır

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala