GO ZE+ZMHERO Server
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 117
GO ZE+ZMHERO Server
Arkadaşlar Serverimize ikili mod sistemi kurmuş bulunmaktayım.. Zombie escape sürekli oynancak modlardan biri ama sonraları baya sıkamaya başlıyor bunun üzerine Zombie Hero modu kurdum.. Serverimize yakında Zombi hero ikinci mod olarak gelecektir..
Zombi hero mod =
• Tek oyun, 1 ana zombi tüm insanlara bulaştırmak için, eğer insan belirli bir süre sonra öldürmesi başarısız olursa, sanki nemesis gibi hasarlarla uğraşan Patron zombi haline dönüşecektir.
• Rastgele bir oyuncunun Lider olarak seçeceği her turda Lider, insan patronu olarak xm1014 otomatik av tüfeği, Desert Eagle ve HE bombası ile donatıyor.
Zombi hero mod =
• Tek oyun, 1 ana zombi tüm insanlara bulaştırmak için, eğer insan belirli bir süre sonra öldürmesi başarısız olursa, sanki nemesis gibi hasarlarla uğraşan Patron zombi haline dönüşecektir.
• Rastgele bir oyuncunun Lider olarak seçeceği her turda Lider, insan patronu olarak xm1014 otomatik av tüfeği, Desert Eagle ve HE bombası ile donatıyor.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: IMPERIAL GAMING
- İletişim:
GO ZE+ZMHERO Server
Server İp Felanda Belirtseydiniz Keşke Klan Adı Felan Neyse Başarılar 

Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.117
- Clan İsmi: Holigan | Clan
GO ZE+ZMHERO Server
Aga ben test için kuralı daha 24 saat olmadı bu ne hız hiç vakit kaybetmiyorsunuz
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs121.csduragi.com
- Clan İsmi: Nationals
GO ZE+ZMHERO Server
Aceleden sw ip ts ip clan adı atmayı unuttunuz sanırım neyse başarılar 

Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.117
- Clan İsmi: Holigan | Clan
GO ZE+ZMHERO Server
ASDSADSA iyi yakalamışsınmehmetxkonya1 yazdı:Aceleden sw ip ts ip clan adı atmayı unuttunuz sanırım neyse başarılar
Linklerini gizle |
-
GO ZE+ZMHERO Server
Sana başarılar dilemek istiyorum.Ama dilemiyorum.Holigan Clan` ı geçmen dileğiyle.Bu arada Hero Mod Linki nette buldum yardımcı olur:ladon3596 yazdı:Arkadaşlar Serverimize ikili mod sistemi kurmuş bulunmaktayım.. Zombie escape sürekli oynancak modlardan biri ama sonraları baya sıkamaya başlıyor bunun üzerine Zombie Hero modu kurdum.. Serverimize yakında Zombi hero ikinci mod olarak gelecektir..
Zombi hero mod =
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
GO ZE+ZMHERO Server
Bu nedir yaTURUNCUKAFA yazdı:Sana başarılar dilemek istiyorum.Ama dilemiyorum.Holigan Clan` ı geçmen dileğiyle.Bu arada Hero Mod Linki nette buldum yardımcı olur:ladon3596 yazdı:Arkadaşlar Serverimize ikili mod sistemi kurmuş bulunmaktayım.. Zombie escape sürekli oynancak modlardan biri ama sonraları baya sıkamaya başlıyor bunun üzerine Zombie Hero modu kurdum.. Serverimize yakında Zombi hero ikinci mod olarak gelecektir..
Zombi hero mod =
1111.jpg

Linklerini gizle |
-
GO ZE+ZMHERO Server
Link kanka ne olsun işte ya.Arkadaş çok arıyormuş :DQWD:Qahmetsencanx2 yazdı:Bu nedir yaTURUNCUKAFA yazdı:Sana başarılar dilemek istiyorum.Ama dilemiyorum.Holigan Clan` ı geçmen dileğiyle.Bu arada Hero Mod Linki nette buldum yardımcı olur:ladon3596 yazdı:Arkadaşlar Serverimize ikili mod sistemi kurmuş bulunmaktayım.. Zombie escape sürekli oynancak modlardan biri ama sonraları baya sıkamaya başlıyor bunun üzerine Zombie Hero modu kurdum.. Serverimize yakında Zombi hero ikinci mod olarak gelecektir..
Zombi hero mod =
1111.jpg
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 117
GO ZE+ZMHERO Server
YeKTaBEYy yazdı:Server İp Felanda Belirtseydiniz Keşke Klan Adı Felan Neyse Başarılar

Linklerini gizle |