Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Cs 1.6 csgo eklentileri

Eklenti sorunlarınız ve özel eklenti istekleriniz

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

sizofrenresul
Clan İsmi: Atlanta Clan

Cs 1.6 csgo eklentileri

Mesaj gönderen sizofrenresul »

ahmetsencanx2 yazdı:
The​ Professiona͏l yazdı:Sıla diyor ya onlar buraya pulugin bulmak için geliyorlar diye bende ufak bir latife yapıyım dedim :)

"pulugin" ne demekse artık türkçede kelime kalmamış heralde...

Birisinden birşey istersin eğer veriyorsa verir vermiyorsa eyvallah demesini bilmeli insan... ki burcu abla ve ibrahim abi emeklerimize saygılarından dolayı asla paylaşımda bulunmazlar eklentileri... Ben? Ben asla ve asla bulunmam çünkü daha önce paylaşmayı denedim ortada bir paylaşım söz konusu olmuyor sadece insanların kendini avutmaları, eklentiyi üstüne almaları, asıl sahibini inatla görmezden gelmeleri gibi bir sürü sinir bozucu ve takıntı yaptığım durumlar yaşanabiliyor... Basit eklenti paylaşmak prensibim değil değerlilerinde ise emek var... Sonuç olarak arkadan konuşmak iyi değil : )
Peki hocam satılık mı ? :D
Burası yardımlaşma yeri satış yada alışveriş yeri değil kardeşim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

ahmetsencanx2

Cs 1.6 csgo eklentileri

Mesaj gönderen ahmetsencanx2 »

sizofrenresul yazdı:
ahmetsencanx2 yazdı:
The​ Professiona͏l yazdı:Sıla diyor ya onlar buraya pulugin bulmak için geliyorlar diye bende ufak bir latife yapıyım dedim :)

"pulugin" ne demekse artık türkçede kelime kalmamış heralde...

Birisinden birşey istersin eğer veriyorsa verir vermiyorsa eyvallah demesini bilmeli insan... ki burcu abla ve ibrahim abi emeklerimize saygılarından dolayı asla paylaşımda bulunmazlar eklentileri... Ben? Ben asla ve asla bulunmam çünkü daha önce paylaşmayı denedim ortada bir paylaşım söz konusu olmuyor sadece insanların kendini avutmaları, eklentiyi üstüne almaları, asıl sahibini inatla görmezden gelmeleri gibi bir sürü sinir bozucu ve takıntı yaptığım durumlar yaşanabiliyor... Basit eklenti paylaşmak prensibim değil değerlilerinde ise emek var... Sonuç olarak arkadan konuşmak iyi değil : )
Peki hocam satılık mı ? :D
Burası yardımlaşma yeri satış yada alışveriş yeri değil kardeşim.
Sadece sordum.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

sizofrenresul
Clan İsmi: Atlanta Clan

Cs 1.6 csgo eklentileri

Mesaj gönderen sizofrenresul »

Bu arada adamın bu kadar üstüne gitmenize gerek yoktu arkadaş sadce paylaşmış yani , inşallah istediğini gerçekleştirir güzel bir ekip kurarsın kardeşim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
Sıla

Cs 1.6 csgo eklentileri

Mesaj gönderen Sıla »

@The​ Professiona͏l neyce ve nasıl düşündüğünü bilmiyorum umrumda dahi değil birader +PULUGIN diye yazan ben değilim iyi okursan görürsün. burası paylasim ve yardımlaşma yeri ben buraya yazarım sonuc olarak forum burası aticak olan varsa atar atilmiyorsa boşuna yazmanada gerek yok kimsenin arkasından dahi konuşmuyorum konuşmamda benim fikrim bu benim düşüncem bu yapmak isteyen yapar yapmayanda yoluna bakar kardeş boş laf yapmanada gerek yok.

KONU KILIT.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

The​ Professiona͏l
Server Ip/DNS: 213.238.173.53
Clan İsmi: World War'Z
İletişim:

Cs 1.6 csgo eklentileri

Mesaj gönderen The​ Professiona͏l »

Sıla yazdı:@The​ Professiona͏l neyce ve nasıl düşündüğünü bilmiyorum umrumda dahi değil birader +PULUGIN diye yazan ben değilim iyi okursan görürsün. burası paylasim ve yardımlaşma yeri ben buraya yazarım sonuc olarak forum burası aticak olan varsa atar atilmiyorsa boşuna yazmanada gerek yok kimsenin arkasından dahi konuşmuyorum konuşmamda benim fikrim bu benim düşüncem bu yapmak isteyen yapar yapmayanda yoluna bakar kardeş boş laf yapmanada gerek yok.

KONU KILIT.
Öncelikle eklentilerin asıl sahibi benim. Elbette burasi bir paylaşım sitesi fakat kimse eklentilerini paylaşmak zorunda değil. Sırf sana eklentilerimizi paylaşmadık diye arkamızdan "onlar burada eklenti indirmek için duruyor" deme hakkına sahip değilsin. Anladın mı?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala