Cs 1.6 csgo eklentileri
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 24
Cs 1.6 csgo eklentileri
silah atış sesleri , oyuncu ayak sesleri csgo'daki gibi ve şehir gürültüsü efekti Plugini varmidir elinizde yardımcı olurmusunuz ?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1133
Cs 1.6 csgo eklentileri
@The Proffesonial Adını YAzamadım Ama @Mrs Hunter Bunlar atabilir diye düşünüyorum csduraginda iyi bir plugin sistemleri var cs:Go eklentileri olarak
Linklerini gizle |
-
Cs 1.6 csgo eklentileri
Silah ateş, ölüm, yürüme seslerini yaptım fakat şehir gürültüsünü yapamadım. Yardımcı olucak varsa teşekkürler şimdiden.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 24
Cs 1.6 csgo eklentileri
onlardan gecen gun radyo seslerini istedim onu bile vermediler burda plugin paylasımı ıcın degıl bulmak icin duruyorlar benım gorusum.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.53
- Clan İsmi: World War'Z
- İletişim:
Cs 1.6 csgo eklentileri
mereba kıroshayır pulugini olan var mı olan varsa versin boşuna durmuyoruz bu forumda pulugin verin bana
Linklerini gizle |
-
Cs 1.6 csgo eklentileri
Anlıyorum.The Professiona͏l yazdı:mereba kıroshayır pulugini olan var mı olan varsa versin boşuna durmuyoruz bu forumda pulugin verin bana
Linklerini gizle |
-
Cs 1.6 csgo eklentileri
qwjrkbhqwhbr bu nece bi cevaptır ümstadThe Professiona͏l yazdı:mereba kıroshayır pulugini olan var mı olan varsa versin boşuna durmuyoruz bu forumda pulugin verin bana
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.53
- Clan İsmi: World War'Z
- İletişim:
Cs 1.6 csgo eklentileri
Sıla diyor ya onlar buraya pulugin bulmak için geliyorlar diye bende ufak bir latife yapıyım dedim
"pulugin" ne demekse artık türkçede kelime kalmamış heralde...
Birisinden birşey istersin eğer veriyorsa verir vermiyorsa eyvallah demesini bilmeli insan... ki burcu abla ve ibrahim abi emeklerimize saygılarından dolayı asla paylaşımda bulunmazlar eklentileri... Ben? Ben asla ve asla bulunmam çünkü daha önce paylaşmayı denedim ortada bir paylaşım söz konusu olmuyor sadece insanların kendini avutmaları, eklentiyi üstüne almaları, asıl sahibini inatla görmezden gelmeleri gibi bir sürü sinir bozucu ve takıntı yaptığım durumlar yaşanabiliyor... Basit eklenti paylaşmak prensibim değil değerlilerinde ise emek var... Sonuç olarak arkadan konuşmak iyi değil : )

Birisinden birşey istersin eğer veriyorsa verir vermiyorsa eyvallah demesini bilmeli insan... ki burcu abla ve ibrahim abi emeklerimize saygılarından dolayı asla paylaşımda bulunmazlar eklentileri... Ben? Ben asla ve asla bulunmam çünkü daha önce paylaşmayı denedim ortada bir paylaşım söz konusu olmuyor sadece insanların kendini avutmaları, eklentiyi üstüne almaları, asıl sahibini inatla görmezden gelmeleri gibi bir sürü sinir bozucu ve takıntı yaptığım durumlar yaşanabiliyor... Basit eklenti paylaşmak prensibim değil değerlilerinde ise emek var... Sonuç olarak arkadan konuşmak iyi değil : )
Linklerini gizle |
-
Cs 1.6 csgo eklentileri
Peki hocam satılık mı ?The Professiona͏l yazdı:Sıla diyor ya onlar buraya pulugin bulmak için geliyorlar diye bende ufak bir latife yapıyım dedim![]()

Linklerini gizle |
-
Cs 1.6 csgo eklentileri
Büyük bir emek var sonuçta.
Buraya cs go pluginleri yazarak onları alacağınızı düşünmeyin.Araştırın bişeyler yapın.Hazıra konmayın.
Buraya cs go pluginleri yazarak onları alacağınızı düşünmeyin.Araştırın bişeyler yapın.Hazıra konmayın.
Linklerini gizle |