Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Neden İlk 30 IP Pro Zorunluluğu ?

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
NuriReisHDYoutuber
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen NuriReisHDYoutuber »

ManiFesto yazdı:1 2 klan almış ? köklü klan olabilirler ama csdurağı kuralları herkes için geçerli değilmi ?
İlk 30 ipden almak için biraz para ve tertip düzen gerekli bu çerçevede olmayan serverler kapanır ve yeni kişiler zaten burayı alır.
Yarıştan önceden bir haksızlık oluyor gibi Leader veya IncredibLes yarışa 1 - 0 önde başlıyor bari belirli bir süredir csdurağında olanlar alabilsin vs.. şartlar konulsun yani biz ne kadar uğraşırsak uğraşalım o iplerin önüne jail serveri alamayacağız ?
gayet katılıyorum hepsi dost klanımız ama işte ön ip olmaları avantajlı bir durum gözlerimle buna şahidim. CS29 da iken çok avantajlı durumlar söz konusu ben tekrardan bu kuralın gelmesini csd halkı içinde iyi olacağını düşünüyorum

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ogibaba911

Mesaj gönderen ogibaba911 »

Ama düşünsenize cs4 jail server çöküyor vs küçük 7-8 yaşındaki çocuklarla dolu :d ilk ip lerin pro olması daha şık ve kaliteli oluyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

oCezaMelegi
Server Ip/DNS: 213.238.173.18
Clan İsmi: [I]ncredibLe'S
İletişim:

Mesaj gönderen oCezaMelegi »

Düşüncem şu yönde iki üç farklı fikirim var bu konu hakkında.
1-Bu işin köklü ve pro iplere bırakılmak istenmesi.

2- JailBreak Modunun TAM anlamıyla baş belası bir yapısının olması. Hatırlamak isterseniz yapılan saldırıların %90 ı JAİLBREAK bazlıdır.
Pro Public oyuncularının daha aklı başında bir kitlesinin olması (Herkes dahil değildir tabiki bu konuya)

3- Parasal açıdan bana kalıcak olursa JailBreak serverlarının küçük yaşlı bir kitlesi olduğu ve BANKA denen nalet şeyi bilmediğinden ötürü.
Bir çok ödeme mobilden gerçekleştiriliyor ve İnanılmaz para kaybı meydana geliyor. Yaşını almış klan sahipleri bu tip ödemeleri iş güç sahibi olduğu için daha rahat ve Banka yoluyla yaptığı için firma için daha uygun olduğu görüşündeyim.

Olay şuna benziyor İninalden siz kartınızdan para çekemezsiniz ama bir banka hesabınız varsa işiniz kolaydır. Firmalarında kendilerince sebepleri olabilir. En azından benim düşüncem bu yönde. Ömer Bey açıklamadığı sürece tabiki net bir şey bilemeyiz sebep hakkında.

AYRİYETTEN LEADER VE BİZİM HAKKIMIZDA YOK RÜŞVET VERİLDİ YOK ÖMER BEY'İN TORPİLİYLE ORDALAR DİYEN BİR KİTLE VAR. BU KİTLEYİ 1,5 SENEDİR İPMİZDE SABİT OLDUĞUMUZU VE BU KURALIN 1,5 2 SENE ÖNCE GELMEYE BAŞLADIĞINI BELİRTEYİM.
En son oCezaMelegi tarafından Prş Kas 23, 2017 8:42 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
NuriReisHDYoutuber
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

ogibaba911 yazdı:Ama düşünsenize cs4 jail server çöküyor vs küçük 7-8 yaşındaki çocuklarla dolu :d ilk ip lerin pro olması daha şık ve kaliteli oluyor.
cs15'e kadar sınır koyulması gerektiğini belirttim ben.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ManiFesto
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen ManiFesto »

ogibaba911 yazdı:Ama düşünsenize cs4 jail server çöküyor vs küçük 7-8 yaşındaki çocuklarla dolu :d ilk ip lerin pro olması daha şık ve kaliteli oluyor.
leaderde olmuyorsa bizdede olmaz bence . Zaten o ipyi alacak adam 7 8 yaşındakilerle doldurmaz :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
NuriReisHDYoutuber
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

ManiFesto yazdı:
leaderde olmuyorsa bizdede olmaz bence . Zaten o ipyi alacak adam 7 8 yaşındakilerle doldurmaz :D
yani çocuk üzerinden de değil sadece banka ödeme olur çocuk olan gidip banka ödeme yapamaz zaten .

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

MawiLarq
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen MawiLarq »

sanırsam jailin 1. ip adresi bizde cs31 . düşmüş bize şaşırdım .d 31 olması iyiydi : )

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
NuriReisHDYoutuber
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

MawiLarq yazdı:sanırsam jailin 1. ip adresi bizde cs31 . düşmüş bize şaşırdım .d 31 olması iyiydi : )
ya 1. ip olması önemli değil , ben istiyorum ki 20 lerde de bi ip alalım.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

MawiLarq
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen MawiLarq »

bence ilk 75. ip pro olabilir jailler geçici geliyor bana pro en sağlamı ve kalıcısı.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
NuriReisHDYoutuber
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

MawiLarq yazdı:bence ilk 75. ip pro olabilir jailler geçici geliyor bana pro en sağlamı ve kalıcısı.
herkesin görüşü farklıdır cs20 ye veya 25 e kadar pro olması tamam da ondan sonrası çok saçma geliyor her mod olacak da jail olmayacak mı yani ? bide , illaki prolardan da geçici olan vardır her ihtimale karşı böyle yapılması saçma diye düşünüyorum

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli