Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Neden İlk 30 IP Pro Zorunluluğu ?

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

serkan ebcin

Mesaj gönderen serkan ebcin »

NuriReisHDYoutuber yazdı:
serkan ebcin yazdı:bi ağırlığı var csd'nin ilk 30 ip bile az bence ilk 50 ip pro olsa mis gibi olur
şöyle yani , ozaman ön ip lerdeki jailler içinde geçerli olacak . CSDuraginin bir çok kitlesi jail diye düşünüyorum en büyük kitle jailde var. Bence bu da göz önüne alınması gerekiyor.
bana uyar ama pro mod yani ana modu oyunun bu 4.5. iplere jail olursa şuan biraz gevşeklik olur en iyisi böyle daha artmaz ama dediğim gibi 50 ideal başka sunucular ilk 100 yapmış burda 30

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
NuriReisHDYoutuber
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen NuriReisHDYoutuber »

serkan ebcin yazdı:
NuriReisHDYoutuber yazdı:
serkan ebcin yazdı:bi ağırlığı var csd'nin ilk 30 ip bile az bence ilk 50 ip pro olsa mis gibi olur
şöyle yani , ozaman ön ip lerdeki jailler içinde geçerli olacak . CSDuraginin bir çok kitlesi jail diye düşünüyorum en büyük kitle jailde var. Bence bu da göz önüne alınması gerekiyor.
bana uyar ama pro mod yani ana modu oyunun bu 4.5. iplere jail olursa şuan biraz gevşeklik olur en iyisi böyle daha artmaz ama dediğim gibi 50 ideal başka sunucular ilk 100 yapmış burda 30
4. 5. Demiyorum 15 veya 20 yukarısı :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

İlk defa bir konuda Serkan a katılıyorum.
Pro ip demek yaş kitlesi yüksek olan kitle demek. Jail oyuncular fazla olabilir ama kaliteli oyuncular yok ve jailler uslu durmaz, illa bir muzursuzluk yaparlar. En yakın örneği GT banları oldu ve ön iplerden olan cs7com ban yedi.
Ve burada tek jailleri ele almayın, sadece pro clanlara açık olan ipler gözünden bakmanızı tavsiye ederim. Zira ben cs7comu zombi olarak almak istersem Ömer TELLİ kabul etmez.
Sadece pro ip olmasından yanayım her zaman. Hem sağlam köklü clanlar olabiliyor, hem ip bloğunun farkı oluyor. CSDde de maç botu + steam+ var, Allah bereket versin.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

sizofrenresul
Clan İsmi: Atlanta Clan

Mesaj gönderen sizofrenresul »

Böyle gayet iyi hatta mümkünse ilk 40 ip olsun :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ManiFesto
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen ManiFesto »

Çok haksız ve adaletsiz bir durum "İlk 30 ip pro olsun ağırlığı var diyen" kardeşim cs200 üstündede pro var 10 yaşındakilerin doluştuğu iğrenç serverlerde var
O kadar para verecek olan adamın belli bir server yöneticiliği tecrubesi vardır. O kadar parayı kimse serveri 7 8 yaşındakilerle doldurmak için vermez ve adam o kadar parayı verdikten sonra "Ya o kadar para verdik kurallara dikkat edelimde güme gitmeyelim" der diye düşünüyorum şahsen ben öyle derdim .
Jail modu en çok tutulan modlar içindeyken ve csdurağında gerçekten sağlam jailbreak klanları bulunurken böyle bir yasak çok saçma olmuş.

En azından birkaç ip satılsa bari her alanda kapan alır varken ilk 30 da öyle bir durum yok

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

LSR
Server Ip/DNS: cs7.csduragi.com
Clan İsmi: LeadeR Gaming

Mesaj gönderen LSR »

Yek'-ta yazdı:İlk defa bir konuda Serkan a katılıyorum.
Pro ip demek yaş kitlesi yüksek olan kitle demek. Jail oyuncular fazla olabilir ama kaliteli oyuncular yok ve jailler uslu durmaz, illa bir muzursuzluk yaparlar. En yakın örneği GT banları oldu ve ön iplerden olan cs7com ban yedi.
Ve burada tek jailleri ele almayın, sadece pro clanlara açık olan ipler gözünden bakmanızı tavsiye ederim. Zira ben cs7comu zombi olarak almak istersem Ömer TELLİ kabul etmez.
Sadece pro ip olmasından yanayım her zaman. Hem sağlam köklü clanlar olabiliyor, hem ip bloğunun farkı oluyor. CSDde de maç botu + steam+ var, Allah bereket versin.

Muzurluk ? afk bıraktığımız için ban yedik eyv fakat konu içinde jail clan sahipleriyle dalga geçemez onları aşağılayamassın oyuncu kalitesine gelirsek jailbreakta kim demiş kaliteli oyuncu yok ? çoğu clan komutcusunu +18 seçiyor +18 olanlara komutculuk yazıyor
Muzurluk konusuna gelince sen 32yi armağanın serverini bozduğun için muzurlukmu yapmış oluyorsun milletin emeğiyle oynuyorsun
serverine giren prolara girenlerin yaşı büyük vs vs demişsin senin serverine 14 - 15 yaşında herhangi biri girdiğinde kalitesizmi oluyor ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

leonhifi
Server Ip/DNS: Cs20.CSDuragi.Com
Clan İsmi: [` SconrfuL ~]
İletişim:

Mesaj gönderen leonhifi »

sizofrenresul yazdı:Böyle gayet iyi hatta mümkünse ilk 40 ip olsun :)
Katılıyorum Ön İplerin Pro Olması Gayet İyi Fakat Önceden Alanlar İle Bir Tutulmadığı için Bu Kural Bi Noktada HAKSIZ REKABET oluyor Jailden Anlamadıgım İçin Yaş Ortalamasına Bişey Diyemem Ama Bizim Ts3 Adresimize Hergün 9 - 10 Yaşlarında Kardeşlerimiz Geliyor Komutcu Olayımmı Diyor Heralde Bu Jail İle İlgili :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

@LSR konumuz burada cs32 mi? Konumuz burada ön iplerin sadece pro olması. Zaten kendin de diyorsun afk bıraktırıyoruz diye, ön iplerin aktif oyunculu olması mı daha kabul dür yoksa full afk oyunculu olması mı?

Ekleme; ben cs7com gibi bir ip adresinin full afk oyuncular ile dolu olmasından şikayetçiyim, ve bana kalırsa bu ip adresinin sizden alınıp aktif oyuncuları olan pro bir clana verilmesinden yanayım.

Ekleme2; jail modunu bırakıp full proya dönebilirsiniz, afk muhabbeti ne de son verirsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

LSR
Server Ip/DNS: cs7.csduragi.com
Clan İsmi: LeadeR Gaming

Mesaj gönderen LSR »

Yek'-ta yazdı:@LSR konumuz burada cs32 mi? Konumuz burada ön iplerin sadece pro olması. Zaten kendin de diyorsun afk bıraktırıyoruz diye, ön iplerin aktif oyunculu olması mı daha kabul dür yoksa full afk oyunculu olması mı?

Ekleme; ben cs7com gibi bir ip adresinin full afk oyuncular ile dolu olmasından şikayetçiyim, ve bana kalırsa bu ip adresinin sizden alınıp aktif oyuncuları olan pro bir clana verilmesinden yanayım.

Ekleme2; jail modunu bırakıp full proya dönebilirsiniz, afk muhabbeti ne de son verirsiniz.

Evet çok haklısın burdaki olay 32 değil ama jailbreakta değil sen her fırsat bulduğunda jaile girdiriyorsun o ne olacak
konudan anlaşılıyorkı nuri sadece pro değil ilk 30da başka modlarda olması gerektiğinden bahsediyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

On ilk 30 ip pro olacaktir konu kapanmiştir.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli