Bu şekilde yazıyorum map değiştirince indirme ekranı geliyor fakat silah üstünde çalışmıyor. Tam olarak sorunun çözümünü bilen varmı ? Bir türlü çözemedik
Weapon / goses klasörlerini oluşturdunuz değil mi ?
Pluginlerin uzantıları doğru şekilde yapıldıysa,aklıma başka bir silahsesi plugini olabileceği geliyor
En son ManiFesto tarafından Pzr Kas 19, 2017 7:13 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Açıkcası silah seslerinin değişebileceğini sanmıyorum değişe bile normal sesiyle birlikte gelir belkide silahların normal sesleri yüzünden 2. Ses aktif olmuyor normal sesi kapatmakta zor büyük ihtimal olmaz
Silah seslerini değiştiremezsiniz. Değiştirmek için önce silah modelinden değiştireceksiniz, ardından o ses dosyaları için indirme eklentisi yazacaksınız. Tabii o model dosyaları da farklı olacağı için onları da eklenti ile indirtip kullandırtacaksınız.
Yek'-ta yazdı:Silah seslerini değiştiremezsiniz. Değiştirmek için önce silah modelinden değiştireceksiniz, ardından o ses dosyaları için indirme eklentisi yazacaksınız. Tabii o model dosyaları da farklı olacağı için onları da eklenti ile indirtip kullandırtacaksınız.
Professionalın serverında sesler farklı oradan görmüştüm