arkadaşlar lütfen yardım eden adam gibi adamdır ze_ maplarda zombi escape zm_ maplarda biohazard acilmasini istiytorum zp kurulu zombi escape serverim ama yapamadım yardım aşama aşama
addons/amxmodx/configs/maps/plugins-zm.ini dosyası var ise içine girip bio eklentilerini atın. fakat başka zm maplarında zm çalıştıracaksanız çakışma yapacaktır.
addons/amxmodx/configs/maps/prefix_zm.cfg dosyası nada ayarlanacak cvar ayarlarını vs. yazabilirsin. her mapı başındaki tagı yazıyorsun taglara göre değiştirerek devam edebilirsin.
Taha Demirbaş yazdı:addons/amxmodx/configs/maps/plugins-zm.ini dosyası var ise içine girip bio eklentilerini atın. fakat başka zm maplarında zm çalıştıracaksanız çakışma yapacaktır.
addons/amxmodx/configs/maps/prefix_zm.cfg dosyası nada ayarlanacak cvar ayarlarını vs. yazabilirsin. her mapı başındaki tagı yazıyorsun taglara göre değiştirerek devam edebilirsin.
Sana panel versem o ayarı yaparmisin bana ? Sea yap hepsini ?
Taha Demirbaş yazdı:addons/amxmodx/configs/maps/plugins-zm.ini dosyası var ise içine girip bio eklentilerini atın. fakat başka zm maplarında zm çalıştıracaksanız çakışma yapacaktır.