Sa arkadaslar sv ye bir anda lag giriyor genellikle server dolu oldugu zamanlar bu problemle karsılasıyoruz 1 hafta once sv yı resetledım duzeldi ama suan tekrar aynı sorunu yasıyoruz genellıkle aksam saatlerı lag olusmaya baslıyor eklentı olarak standart seyler var eklentılerden lag gırdıgını sanmıyorum yardım edersenız sevınırım. cs12.csduragi.net
Sa arkadaslar sv ye bir anda lag giriyor genellikle server dolu oldugu zamanlar bu problemle karsılasıyoruz 1 hafta once sv yı resetledım duzeldi ama suan tekrar aynı sorunu yasıyoruz genellıkle aksam saatlerı lag olusmaya baslıyor eklentı olarak standart seyler var eklentılerden lag gırdıgını sanmıyorum yardım edersenız sevınırım. cs12.csduragi.net
1-2 tane daha server ping ve lag konusunda konu açmış ama belki bir çalışma olabilir yada farklı bir şey.
Saldırı olayı sadece tek ipye olmaz.Aynı makinaya Bağlı olan tüm serverlerde etkilenir. Eklentilerinizi kapatarak "amx_off" yazarak dust2 açıp deneyin. sonra amx_on yazarak tekrar gözlemleyin.
Taha Demirbaş yazdı:Saldırı olayı sadece tek ipye olmaz.Aynı makinaya Bağlı olan tüm serverlerde etkilenir. Eklentilerinizi kapatarak "amx_off" yazarak dust2 açıp deneyin. sonra amx_on yazarak tekrar gözlemleyin.
Kardesım benım sorunumun makıne ıle ılgılı oldugunu dusunuyorum sımdı serverı sıfırlıcam sadece panelde olan eklentılerı kurucam kıll asıst oto mermı vs ama bır sure sonra tekrar lag olucak bu bayadır boyle
Panelden ayarlar bölümünden rcon şifresini al, oyunu aç ve konsola rcon şifre yaz. Yazdıktan sonra ip adresine gir. Konsola rcon amxx plugins ve rcon stats yaz. Çıkan bütün satırları buraya yapıştır.