Arkadaşlar Selam.Ben sunucumdaki haritayı süreli değilde 7 raund oynandıktan sonra değişmesini istiyorum.Harita Değişirken Örnek;
[SUNUCU ISMI] CT Takimi 4-3 One Gecerek Haritayı Kazandi! yazmasini istiyorum.Şimdiden teşekkürler.
Haritayı Süre Yerine Raundlu Yapma
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 59
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.162
- Clan İsmi: [F]arzet [K]i`
-
Daha basitini arıyorum.hpx' yazdı:İstediğin eklenti sanırım buna benzer bir şey;
eklenti-istekleri/map-oylama-istegi-t8968.html
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Fatih'in editledigi eklenti var 20 round sonra map oylaması yapıyor ona az edit yaparak ct ... kazandı yazmasını saglarsınız.TURUNCUKAFA yazdı:Arkadaşlar Selam.Ben sunucumdaki haritayı süreli değilde 7 raund oynandıktan sonra değişmesini istiyorum.Harita Değişirken Örnek;
[SUNUCU ISMI] CT Takimi 4-3 One Gecerek Haritayı Kazandi! yazmasini istiyorum.Şimdiden teşekkürler.
Linklerini gizle |
-
Maalesef yapmayı bilmiyorum zaten sıkıntı ordaShooTeR yazdı:Fatih'in editledigi eklenti var 20 round sonra map oylaması yapıyor ona az edit yaparak ct ... kazandı yazmasını saglarsınız.TURUNCUKAFA yazdı:Arkadaşlar Selam.Ben sunucumdaki haritayı süreli değilde 7 raund oynandıktan sonra değişmesini istiyorum.Harita Değişirken Örnek;

Linklerini gizle |