amx_pass ve amx_nopass komutu hakkında bir bilgin var mı ?
Kendinle çelişirsin diyip , rcon kısmını bana gösteren sen, amx_cvar yetkisinin rconda değil G harfinde olduğunu biliyor musun ?
Panelde yazılan bütün uyarılara rağmen, yanlışlıkla g harfi verilmiş bir slotun bazı cvar ayarlarını değiştire bileceğinden ötürü bu korumaların getirildiğinin farkında mısın ?
Yoksa bana hala boş muhabbet yapacak mısın ?
Yeni Panel ?
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Yönetici - Mesajlar: 5463
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.102
- Clan İsmi: by.delyy
- İletişim:
Yeni Panel ?
Sorunun Şifre İse ;
amx_cvar sv_password yerine
amx_pass
imkanını sunuyor sana ;
Dier Sunuculara Göre Sana En iyisini Sağlıor Csd
amx_cvar sv_password yerine
amx_pass
imkanını sunuyor sana ;
Dier Sunuculara Göre Sana En iyisini Sağlıor Csd
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 881
Yeni Panel ?
Bence bu doğru değil, koruma konusu içinn script ve saldırı gelen ip yi bilmek gerekir. Tabi bunları sadece bilmek önemli değil, fixlemeyi bilmek gerekir. İsterse 1000 TL fiyatı olan makine olsun. Koruması olmaz ise fps in yüksek olması önemli değil ki.Yek'-ta yazdı:Ömer TELLİ ye katılmıyorum. ChallengeArea için kendi makinemizi kiralayıp turnuva düzenliyorduk. Hardcore bir makineden %100 verimle maçlar oynatıyorduk. Makine fiyatı 100 liraydı, ama saldırılar konusunda yetersiz kalıyorduk. Sonuç olarak; Aslında siz burada sunucudaki saldırıları engellemek için para veriyorsunuz. IP adresime saldırı gelmesin kafam rahat olsun. Zaten absürt eklentiler kurmadığınız müddetçe de iplerde kasma olmaz. 250 ip var burada bide, bi kısıtlama illa ki şart. Birde tanınmış bilinmiş ip adresleri, oyuncu çekerken oyuncu hee csduragi mi hemen geleyim ok diyebiliyor. Biliyor ki rahat bir oyun oynayabilecek.
Ben 300 fps alıcam diye oyun oynama zevkini saldırı almaktan dolayı alamaz isem
100 fps alıp saldırı almamayı kabul ederim.
Sunucu sahipleri parasına gelir isek 2 ye ayrılır.
1) Oyuncusu olmayan Server
Adamın oyuncusu yok ise, en kolay serverini dolduracağınız yer csdurağı.
2) oyuncusu olan Server
Adamın oyuncusu vardır, oyuncuları zevk alsın, oyuncuları kaybetmemek için saldırı almadığı için csdurağı.
Linklerini gizle |
Yeni Panel ?
@Ktalko https://panel.csduragi.com/urun/webftp/ ... attacklogs script saldırıları buradan takip edebilirsin, saldırmaya çalışıp başarısız olanlar listesi :)
Ek olarak cs3com GDR ye özel bir sunucuya şifre koyma eklentisi yazmıştım, yasak olsa yazmam bilirsiniz beni :). El altından yürütün, kullanırsınız.
Şifre koymak için say'den /adminpw şifre yapıyorsunuz, kaldırmak için /adminpw 0 yada 0 yerine hiçbir şey yazmayın.
Oyuncular şifreyi sorgulaması için /pw yazması yeterli, serverda şifre varsa otomatik password şifre yapar oyuncuda.
Harita geçişlerinde otomatik şifreyi kaldırır.
Şifre koyma ve kaldırma yetkisi rconda tanımlıdır. Eklenti paylaşım bölümünde konusunu açarsanız sevap kazanırsınız.
Ek olarak cs3com GDR ye özel bir sunucuya şifre koyma eklentisi yazmıştım, yasak olsa yazmam bilirsiniz beni :). El altından yürütün, kullanırsınız.
Şifre koymak için say'den /adminpw şifre yapıyorsunuz, kaldırmak için /adminpw 0 yada 0 yerine hiçbir şey yazmayın.
Oyuncular şifreyi sorgulaması için /pw yazması yeterli, serverda şifre varsa otomatik password şifre yapar oyuncuda.
Harita geçişlerinde otomatik şifreyi kaldırır.
Şifre koyma ve kaldırma yetkisi rconda tanımlıdır. Eklenti paylaşım bölümünde konusunu açarsanız sevap kazanırsınız.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 608
- Server Ip/DNS: cs7.csduragi.com
- Clan İsmi: LeadeR Gaming
Yeni Panel ?
Geçen sefer açtığım konuda bazı oyuncuların paneli kullanmayı bilmediği için panelde bu özellik yok vs diye uzayan yorumlardan ötürü kapatılmıştı.
Burada yeni panelin nasıl olacağını nacizane forum üyeleri karar veriyor şu eklensinn bu eklensin diye ki zaten baştan panel kodlayacak değiller arayüz değişir özellikler eklenir ( 2 farklı bakiye türü mobil bakiye nakit bakiye, toplu dosya yükleme ) bunlar sadece bir kaçı...
neyse ben hala panel gelişmelerini takip edebileceğimiz bir konunun açılması taraftarıyım
[@Bilinmeyen Etiket]
Burada yeni panelin nasıl olacağını nacizane forum üyeleri karar veriyor şu eklensinn bu eklensin diye ki zaten baştan panel kodlayacak değiller arayüz değişir özellikler eklenir ( 2 farklı bakiye türü mobil bakiye nakit bakiye, toplu dosya yükleme ) bunlar sadece bir kaçı...
neyse ben hala panel gelişmelerini takip edebileceğimiz bir konunun açılması taraftarıyım
[@Bilinmeyen Etiket]
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: x
- Clan İsmi: Mr.GaminG
Yeni Panel ?
LSR yazdı:Geçen sefer açtığım konuda bazı oyuncuların paneli kullanmayı bilmediği için panelde bu özellik yok vs diye uzayan yorumlardan ötürü kapatılmıştı.
[@Bilinmeyen Etiket]
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5463
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Yeni Panel ?
Sunucuya nasıl şifre konulacağını bilmeyen adam kalkmış burada sunuculara şifre konulmuyor diye bizi kötüpleyip millete yanlış bilgi veriyor, üzerine birde madem amxx_pass ile amx_cvar sv_password aynı neden birini yasakladın diye cahil cahil konuşmaya devam ediyor.JkLear yazdı:Açıklıyım teker teker. amx_pass amx_nopass bilmezmisin diyip karşı tarafı kötülemeden önce neden sorun yaşadığımı anlatayım sana.Ömer TELLİ yazdı:amx_pass ve amx_nopass komutu hakkında bir bilgin var mı ?
Kendinle çelişirsin diyip , rcon kısmını bana gösteren sen, amx_cvar yetkisinin rconda değil G harfinde olduğunu biliyor musun ?
Panelde yazılan bütün uyarılara rağmen, yanlışlıkla g harfi verilmiş bir slotun bazı cvar ayarlarını değiştire bileceğinden ötürü bu korumaların getirildiğinin farkında mısın ?
Yoksa bana hala boş muhabbet yapacak mısın ?
İlk kiraladığımda şu eklentiyi kurmuştum. Tamamen alışkanlıktan ötürü.Ve aynı zamanda probot ta kurulduğundan. /pass şifre yaptığımda probot un /slash koyduğumuzda amx olarak algıladığından. Hiç amx_pass komutunu denemedim consoldan. Yani ben yukarıdaki eklentiyi kurmayıp /pass şifre yapsam probot bunu amx_pass olarak algılayınca şifre koyulucaktı. Kurduğum eklentide bunu amx_cvar sv_password komutuna çektiğinden olmuyordu. Peki senin yinede amx_cvar sv_password komutunu yasaklama sebebin nedir ? amx_pass ile amx_cvar sv_password madem aynı neden birini yasakladın.Kod: Tümünü seç
#include <amxmodx> #define PLUGIN "Pass & Nopass" #define AUTHOR "JeweL`" #define VERSION "1.0" public plugin_init() { register_plugin(PLUGIN, VERSION, AUTHOR) register_clcmd("say", "HookSay") register_clcmd("say !nopass", "nopassword") } public HookSay(id) { static message[64] read_args (message, 63) remove_quotes (message) if( (message[0] == '!' || message[0] == '/' || message[0] == '.') && message[1] == 'p' && message[2] == 'a' && message[3] == 's' && message[4] == 's' ) { static pass[31]; strbreak(message, message, 6, pass, 30); remove_quotes(pass); { client_cmd(id, "amx_rcon sv_password %s", pass) } client_print(id, print_chat, "[AMXX] Password secildi %s", pass) return PLUGIN_HANDLED } return PLUGIN_CONTINUE } public nopassword(id) { client_cmd(id, "amx_rcon sv_password ^"^"") client_print(id, print_chat, "[AMXX] Password kaldirildi") }
Bana a yı bilirsinde nasıl b yi bilmezsin demeden önce.
Şu komutları engellesen vallahi hak vericem sana sv_restart -1 gibi amx_addadmin gibi komutları.
"amx_cvar yetkisinin rconda değil G harfinde olduğunu biliyor musun ?"
Benim sana verdiğim örnekde anlatmak istediğimi anlatamadım İster G harfine ver ister "wxyz" harflerine hata yapacak adam yine yapar. Bireysel forumlarda konu açıp yardım istemektense yedekleme sistemi daha mantıklı demeye getirdim. Başka boş lafım yok başarılar bol kazançlar.
Yani sırf bizleri kötülemek için durum öyle bir yere vardı ki , körü körüne kendimi nereden savunsam moduna geçmiş durumda, işin kötü tarafı muhtemelen ben bu arkadaşı ciddi şekilde dinleyip, cevap verdiğim için böyle bir yola başvuruyor.
amx_cvar sv_password ile amx_pass , amx_nopass aynı değil. Yahu hepsini geçtim aynı olsun, müşteriler bunun talebinde bulunmuştur engellenmiştir. Sonuçta sunucuya zaten şifre koyula bilmekte neyin tantanasını yapıyorsun ?
Sen sunucundaki admine/yetkiliye ufak cvar ayarlarını değiştirebilmesi için G yetkisi verebilirsin, ancak bu G yetkisi ile sunucuya şifre vs koymasını istemezsin.
Haliyle amx_cvar sv_password engelli durumdadır.
amx_pass ile amx_nopass'ın yetkisini değiştirip veya sabit bırakıp bunu da istediğin adamlara verirsin, böylelikle diledikleri zaman sunucuya şifre koyarlar.
sv_restart -1 , amx_addadmin gibi komutlarıda gider koruma bölümünden yasaklı komutlara eklersin olur biter.
Nereden bok atsam diye uğraşacağına buradaki diğer insanlar gibi önerilerde bulunsan hala forumda olmana izin verecektim ancak bu kadar ipsiz sapsız konuşmanın , eleştiri yerine yalan yanlış bilgi verdiğinden ötürü forumdan uzaklaştırıyorum.
Konuya gelecek olursak, sürekli sabit resimlerin paylaşıldığı bir konu olmayacak ancak panel sizin istekleriniz doğrultusunda geliştirildiği için yeni panelin şu bölümü nasıl olsun gibi konular açılacaktır
Linklerini gizle |