Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Yeni Panel ?

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

sizofrenresul
Clan İsmi: Atlanta Clan

Yeni Panel ?

Mesaj gönderen sizofrenresul »

ResuLGümüş57 yazdı:Bana söz Düşmez ama bu paneli değiştirmeniz kötü olur belki oyuncu kaybedersiniz oyle bi şans yok ama bu panel çok kullanışlı bence yapmayın.
Yenilik şart.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

hpx'
Server Ip/DNS: 213.238.173.162
Clan İsmi: [F]arzet [K]i`

Yeni Panel ?

Mesaj gönderen hpx' »

ResuLGümüş57 yazdı:Bana söz Düşmez ama bu paneli değiştirmeniz kötü olur belki oyuncu kaybedersiniz oyle bi şans yok ama bu panel çok kullanışlı bence yapmayın.
Ne zamandır aynı panel kullanılıyor. Yenilik olmadan olmaz. Bu panel çok kullanışlı demişsiniz bence yeni panel daha kullanışlı olacak. Neden diye sorarsanız en güzel örneği toplu dosya yükleme konusu.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ShooTeR
Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: NoMercy

Yeni Panel ?

Mesaj gönderen ShooTeR »

Bu panel artik omrunu bitirdi yeni panel daha kullanışlı

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ResuLGümüş57

Yeni Panel ?

Mesaj gönderen ResuLGümüş57 »

Bakacaz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
LSR
Server Ip/DNS: cs7.csduragi.com
Clan İsmi: LeadeR Gaming

Yeni Panel ?

Mesaj gönderen LSR »

[@Bilinmeyen Etiket] Yeni Panel Gelişmelerini Takip Edebileceğimiz ve Konu Acabilirmisiniz ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

noeldayi
Server Ip/DNS: 213.238.173.35
Clan İsmi: Moon Gaming
İletişim:

Yeni Panel ?

Mesaj gönderen noeldayi »

BENCEDE. Tek sabit konu iyi olucaktır.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

JkLear
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Yeni Panel ?

Mesaj gönderen JkLear »

Panel kullanışlı olsa nolur olmasa nolur tam anlamıyla hükmedemedikten sonra. Ayrıca bir fark olacağınada inanmıyorum. Hali hazırdakini makyajlayıp sunmak birşeylere çözüm değil. En basitinden cs tarihinde ilktir server a password koyamama. CSDGuard yasaklı komut engellendi diyor.? Ben kendi arkadaşlarımla istediğim map i 1v1 yada 5v5 yada 10v10 atarım şifremi koyarım kimse rahatsız etmesin diye. Yani giren oyuncuyu zaten banlarım atarım vs neysede password koyamama hangi akla hizmettir. Tek sorun buda değil sys_ticrate komutunuda filtrelemiş ömer . Bu komutu bilenler kullansın zaten bir zahmet senin sandığın gibi sunucuna bi hardcore yük bindirmez bu. Rcon panelden komutu giriyorum"sys_ticrate 1000" işliyor serverın fps 800 900 arasında değişiyor. Fakat oda ne 1 dk geçmeden yine 150 200 lerde . Yani bu dayatma politikasından vazgeçmen gerek. He kime göre neye göre sen nesin dersin mevzu biter gider. Ben rate komutlarındada bu tarz yine istediğini eklediğini düşünüyorum. Hemen hemen tüm host larda "sv_rate 25000;sv_maxrate 25000;sv_minrate 3500;sv_maxupdaterate 100;sv_minupdaterate 30;sys_ticrate 1000;sv_accelerate 101;sv_airaccelerate 101;sv_unlag 1;sv_maxunlag 0.50" değerlerini girdikten sonraki farkı gördüm. Ama şu lanet csdguard eklentin buna müsade ettirmiyor. plugins.ini dekine ; koysakta hikaye yine açık olan bir eklenti gizlenmiş yetkiden göremiyoruz. ben anlık olarak pluginleri durduramıyorum.
rcon komutu olarak amx_off yapıp sys_ticrate 1000 yaptığımda işliyor. Ve server kaymak gibi oluyor.Ama hiç bir şekilde amx komutlarını kullanamıyosun. Bunuda ekle diyicem filtrene bu zaten var :) sen bence komple rcon consolu kapat paneldeki bunuda kısıtla. Payas ın yaptığını yapıyosun amx_cvar __sxei_required -1 yap o 0 a opsiyonele alsın :) neyse ne alan razı veren razı. Boşuna kelime yapıyoruz bizde işte .

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

Yeni Panel ?

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

Eleştiri insanlara yalan yanlış bilgi vermediğiniz sürece doğrudur.
Fikir sahibi olmandan ziyade , millete de burada yanlış bilgi vererek resmen çok boş bir muhabbet yapmışsın.
Öncelikle para ödeyip hizmeti komple kendinize satın almıyorsunuz, aylık şekilde kiralıyorsunuz ve buda kafanıza göre sunucuda at koştura bileceğin anlamına gelmemekte.
Sunucu listesini kontrol ederseniz +5 sunucuda şifre koyularak 16v16 maç yapıldığını görürsünüz. Sunucuya şifre koyulamadığını nereden çıkarttınız ? Filtreleme diye belirttiğiniz şey siz sunucu sahipleri için değil, bilinçsiz ve kötü niyetli adminler için yapılmıştır.
Sen veya bir başkası çok iyi sunucu yönetiyor olabilir, ancak bu konuda giriş veya orta seviyede müşterilerimizde mevcut, sunucuya koyulan şifreyi kaldırmayı bilmeyen, günü zehir olan , yanlış slot/yetki dağıtımı ile serverı saldırıya uğrayan yüzlerce insan var, bunları forumda arama yaparak bile bulabilirsin.

sys_ticrate 1000, updaterate 100 gibi maç serverlarında kullanılan değerleri görüp burada " bunlar hardcore yük yaratmaz, bu dayatmadan vazgeçilmeli" gibi bir yorum atman son derece mantıksız.
10 kişilik private bir sunucu ile 32 kişilik public bir sunucuda bu aynı değerleri kullanamazsın, kullanırsan diğer sunuculara oranla daha fazla sistem kaynağı tüketmiş olacaksın.
Senin gibi düşünen 30 kişi bu değerleri kullanırsa bu sefer hiçbir şekilde verimli hizmet alamayacaksın, bunu da düşündün mü ?
50,100,200 tl cs sunucusu kiralayıp bütün kaynakların size ayrılacağını nereden çıkarttınız ?

Madem bu tür konularda gayet bilgisiniz, bizim sattığımız fiyatların dörtte birine vps/vds hizmeti kiralayıp, çokta güzel kendinize bir cs sunucusu kurabilirsiniz.
rate değerlerinide istediğin gibi yapabilirsin, kurulan/kurulacak eklentileride dilediğiniz gibi düzenleyebilirsin. Sorarlar sana, neden CSDurağı ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Yeni Panel ?

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Ömer TELLİ ye katılmıyorum. ChallengeArea için kendi makinemizi kiralayıp turnuva düzenliyorduk. Hardcore bir makineden %100 verimle maçlar oynatıyorduk. Makine fiyatı 100 liraydı, ama saldırılar konusunda yetersiz kalıyorduk. Sonuç olarak; Aslında siz burada sunucudaki saldırıları engellemek için para veriyorsunuz. IP adresime saldırı gelmesin kafam rahat olsun. Zaten absürt eklentiler kurmadığınız müddetçe de iplerde kasma olmaz. 250 ip var burada bide, bi kısıtlama illa ki şart. Birde tanınmış bilinmiş ip adresleri, oyuncu çekerken oyuncu hee csduragi mi hemen geleyim ok diyebiliyor. Biliyor ki rahat bir oyun oynayabilecek.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

JkLear
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Yeni Panel ?

Mesaj gönderen JkLear »

Ömer TELLİ yazdı:Sunucu listesini kontrol ederseniz +5 sunucuda şifre koyularak 16v16 maç yapıldığını görürsünüz. Sunucuya şifre koyulamadığını nereden çıkarttınız ?
Resim

+5 sunucudan kasıt nedir. 16v16 atmakla bu benim bahsettiğim olay aynı değil. He kimisi server a pw koyup unutup çıkabiliyor.Server boş iken şifreli kalmasın diye eklendiyse bu komut. Bunun için eklentiler hali hazırda piyasada mevcut sunucuda oyuncu varmı yokmu diye kontrol ediyor yoksa otomatik pw kaldırıyor.

"sunucuya koyulan şifreyi kaldırmayı bilmeyen, günü zehir olan , yanlış slot/yetki dağıtımı ile serverı saldırıya uğrayan yüzlerce insan var"
Burada kendinle çelişirsin işte. Zaten hali hazırda bu kısıtlamalar varken bile bu olanlar oluyorsa zaten olacaktır.
Adminlik eklerken Resim
Bu gibi uyarılar var. Yani demek istediğim bu sınırlamalarla çözüme kavuşamazsın.

Yine yanlış yere yanlış şeyler yükleyerek çökmeler vs yaşanacak bunların tam çözümü bi yedek sistemidir.

"Madem bu tür konularda gayet bilgisiniz, bizim sattığımız fiyatların dörtte birine vps/vds hizmeti kiralayıp, çokta güzel kendinize bir cs sunucusu kurabilirsiniz.
rate değerlerinide istediğin gibi yapabilirsin, kurulan/kurulacak eklentileride dilediğiniz gibi düzenleyebilirsin. Sorarlar sana, neden CSDurağı ?
"

Konu hakkında madem bilgilisin git vps/vds kirala kendine yapta nedir :) Zamanında 5 tane demirbaş host vardı csd dahil. Emre evlenip bıraktı sonraki alanlarda dikiş tutturamadı. Bir tanesi daha gitti os. Şuan diğeride can çekişmekte son demlerini yaşıyor. Bu arada tabi küçük çaplı çıkan siteler vardı ama onlarda dikiş tutturamadılar.
Gelelim esas soruna neden csdurağı. Bağlantım çok güzel uyuyor ms olarak problem yaşamıyorum koruma bakımındanda iyidir. User bakımındanda iyidir. Neden csdurağı ? kaşına gözüne ;)

Burdaki amacımı yersiz polemik çıkartmak değil. Uslubumu koruduğumu düşünüyorum. Gereksiz yere tansiyon çıkması taraftarı değilim.
Ama şu konuda hala zıttını düşünüyorum.
"10 kişilik private bir sunucu ile 32 kişilik public bir sunucuda bu aynı değerleri kullanamazsın, kullanırsan diğer sunuculara oranla daha fazla sistem kaynağı tüketmiş olacaksın"

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli