Reset Plugini
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi
Reset Plugini
Bir svde görmüştüm /reset yazınca ekranın sağ köşesinde siyah diktörtgen bir logo çıkıyor ve üstünde Skorunuzu sıfırladınız felan yazıyordu. Bu plugini arıyorum elinde olan var mı ?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: -
- İletişim:
Reset Plugini
eklentiler-pluginler/tutor-mesajli-skor ... ilit=tutor
buyur dedigin eklenti bu ancak o kutucuk ilk kurdugunda kuruluyken swye ilk kez giren kisilere allak bullak mozaik gibi gorunecektir.Fakat csyi kapatim acip tekrar swye girdiklerinde normal goreceklerdir tabi daha once bu kutucuğu baska swde indirmemisse bunun sebebi bu eklentinin cs 1.6ya tam uyum saglayamamasidir. 1. giristen sonra dosyalar tam yerine oturduğunda sorunsuz calisir.
@Yek'-ta yanlıssam duzeltin.İyi forumlar...
buyur dedigin eklenti bu ancak o kutucuk ilk kurdugunda kuruluyken swye ilk kez giren kisilere allak bullak mozaik gibi gorunecektir.Fakat csyi kapatim acip tekrar swye girdiklerinde normal goreceklerdir tabi daha once bu kutucuğu baska swde indirmemisse bunun sebebi bu eklentinin cs 1.6ya tam uyum saglayamamasidir. 1. giristen sonra dosyalar tam yerine oturduğunda sorunsuz calisir.
@Yek'-ta yanlıssam duzeltin.İyi forumlar...
Linklerini gizle |
-
Reset Plugini
Bir şey yazayim o cikan sesi sadece user duymuyor,userin etfarindaki herkez duyoyur
Linklerini gizle |