2 AY önce kadar gamatracker bir çok sunucuya darbe yaparak afk bırakan clanların gt üzerinde bulunan serverlerina ban attı
bu ban olayının hala saçma olduğu kanısındayım...
Bu ban nasıl kaldırılır bilgisi ve yardımcı olabilecekler konuya cevap verebilirlermi ?
[@Bilinmeyen Etiket]
Gametracker Ban Sıkıntısı
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 608
- Server Ip/DNS: cs7.csduragi.com
- Clan İsmi: LeadeR Gaming
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.162
- Clan İsmi: [F]arzet [K]i`
Ban yiyen klan sahipleri gt yetkilileri ile görüşerek kaldırdıklarını söylemişlerdi.
Link: | |
Linklerini gizle |
Butun afklari serverden atarak gt yetkililerine ulasiyorlar. Banin kalkmasini uzun bir surec sonucu basarabiliyorsa basariyorlar. Son aşama olarakta serverlerini "derank" yapip siralamadan cekiyorlar. Gt kirmizi cizgiye alinan serverleri bir sonraki kontrollerde yakalar ise tekrardan banlayacaktir
Linklerini gizle |
Banı kaldırttırıp tekrar afk ile ban yerseniz bu sefer hiç açılmıyor :) . Bu sebep ile banı kaldırttıktan sonra rank sıralamasını kapatmanız gerekiyor.
Aynı Kerim in yaptığı gibi https://www.gametracker.com/server_info ... net:27015/
Aynı Kerim in yaptığı gibi https://www.gametracker.com/server_info ... net:27015/
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 608
- Server Ip/DNS: cs7.csduragi.com
- Clan İsmi: LeadeR Gaming
Cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar konu kapanabilir
@hpx'
@Taha Demirbaş
@Yek'-ta
@hpx'
@Taha Demirbaş
@Yek'-ta
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.18
- Clan İsmi: [I]ncredibLe'S
- İletişim:
Afk kick yükleyin serverdaki kişilerin afk değil online olması gerekmekte. Saçma değil GameTracker işini yapıyor.
Ben afk kick yüklememe rağmen 3 kere başvurdum birinde adminle küfürleştik dahi.
Herneyse sonuç olarak adamlar işini yapıyor ya NR yi kabullenin ya da adamlarınızı çekin. Bunun dışında işini yapan bir kurumun saçmalık yaptığı falan yok..
Ben afk kick yüklememe rağmen 3 kere başvurdum birinde adminle küfürleştik dahi.
Herneyse sonuç olarak adamlar işini yapıyor ya NR yi kabullenin ya da adamlarınızı çekin. Bunun dışında işini yapan bir kurumun saçmalık yaptığı falan yok..
Linklerini gizle |