Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
ShooTeR yazdı:Bak ya hala caldin diyor senin o 170 lira verdigim dedigin mod 170 lira bile etmez.
Zpnin ana eklentisi editlenmis zpnin diger eklentilerininde adini degismis bu pfff
caldın oglum delikanlı ol kabullen aynı plague ama sistemler aynı değil 360 dereceye gelırsek faceden aradın cevap veremedın 780 derece dönüş yaptın ?
Aradim cevap vermiyen sensin neyine 780 dereceymis sjahhaja
simya76 yazdı:
Noel Amca hayıdır görüp görmeden tatava yapıyosun olum takmıyorum sizi ben o modu zaten yarım saat içinde paylasıcamm zorunuza gitmesin kafa yapar
dostum klavye yeteneğin iyi herhalde gel bir konuşalım istersen ?
Burak boşver deymez yasi kucuk cocuklar icin
Yaşımı kücük adam olsan ana katmazdın ana kimmiş cocuk her ne olursa olsun ıstedıgını de ana katma gözden düşersin ''Kuralları'' Oku 2 3 birşey kap
ShooTeR yazdı:Bak ya hala caldin diyor senin o 170 lira verdigim dedigin mod 170 lira bile etmez.
Zpnin ana eklentisi editlenmis zpnin diger eklentilerininde adini degismis bu pfff
caldın oglum delikanlı ol kabullen aynı plague ama sistemler aynı değil 360 dereceye gelırsek faceden aradın cevap veremedın 780 derece dönüş yaptın ?
Aradim cevap vermiyen sensin neyine 780 dereceymis sjahhaja
noeldayi yazdı:
dostum klavye yeteneğin iyi herhalde gel bir konuşalım istersen ?
Burak boşver deymez yasi kucuk cocuklar icin
Yaşımı kücük adam olsan ana katmazdın ana kimmiş cocuk her ne olursa olsun ıstedıgını de ana katma gözden düşersin ''Kuralları'' Oku 2 3 birşey kap
Bunu bana diyorsan senin icin üzülüyorum bu alemde senden once vardim neyse senin gibi birisiyle ugrasip uyari almak istemiyorum ama eger devam edeceksen eve gelince bizde devam ederiz