Escape Mod Calindi Diyene Karsilik
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 4496
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Beni aşırı sinir edersen "veled, shajhaj kudur" vs. Deyip elbette dayanamayip soverim bunuda yazayım.
Zaten bu veled kudur vs diyenlerin kendilerin en az 10 13 yas arasi cocuk oluyor.
Zaten bu veled kudur vs diyenlerin kendilerin en az 10 13 yas arasi cocuk oluyor.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Bunlar böyle hocamhpx' yazdı:Şahsi meseleler ile ilgili konu açmak yerine özelden sorunlarınızı tartışsaydınız keşke.

Linklerini gizle |
-
Arkadas ozelden zaten benle tartisiyor ancak kendisi olayi konuya doktuhpx' yazdı:Şahsi meseleler ile ilgili konu açmak yerine özelden sorunlarınızı tartışsaydınız keşke.
Linklerini gizle |
-
Madem delikanlısın ana niye katıyosun? anaya katan 7 8 yasında oluyor modu vermedım dıye bunlarShooTeR yazdı:Beni aşırı sinir edersen "veled, shajhaj kudur" vs. Deyip elbette dayanamayip soverim bunuda yazayım.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.162
- Clan İsmi: [F]arzet [K]i`
-
Ee Konu nerde ? kaldırıldı konum ee zorunamı gitti calmasaydın ?ShooTeR yazdı:Arkadas ozelden zaten benle tartisiyor ancak kendisi olayi konuya doktuhpx' yazdı:Şahsi meseleler ile ilgili konu açmak yerine özelden sorunlarınızı tartışsaydınız keşke.
Linklerini gizle |
-
Sana fbden su dedigimi hatirlatayim.simya76 yazdı:Bunlar böyle hocamhpx' yazdı:Şahsi meseleler ile ilgili konu açmak yerine özelden sorunlarınızı tartışsaydınız keşke.anca konu acarlar yüzümüze konusmazlar anaya küfür edecek kadar düştüler
"TELEFON NUMARANI VER"
Simdi 360 derece R yapma

Linklerini gizle |
-
Bak ya hala caldin diyor senin o 170 lira verdigim dedigin mod 170 lira bile etmez.
Zpnin ana eklentisi editlenmis zpnin diger eklentilerininde adini degismis bu pfff
Zpnin ana eklentisi editlenmis zpnin diger eklentilerininde adini degismis bu pfff
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.35
- Clan İsmi: Moon Gaming
- İletişim:
dostum klavye yeteneğin iyi herhalde gel bir konuşalım istersen ?simya76 yazdı:Noel Amca hayıdır görüp görmeden tatava yapıyosun olum takmıyorum sizi ben o modu zaten yarım saat içinde paylasıcamm zorunuza gitmesin kafa yaparnoeldayi yazdı:arkandayım dostum rahat ol neyin ne olduğunu iyi biliyoruz.
Linklerini gizle |
-
caldın oglum delikanlı ol kabullen aynı plague ama sistemler aynı değil 360 dereceye gelırsek faceden aradın cevap veremedın 780 derece dönüş yaptın ?ShooTeR yazdı:Bak ya hala caldin diyor senin o 170 lira verdigim dedigin mod 170 lira bile etmez.
Linklerini gizle |