Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Serverimi Hangi Mod Yapsam Tavsiye?

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

İMANSIZ WINSTON HOCA
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: 213.238.173.44
Clan İsmi: TeamTR Gaminq
İletişim:

Mesaj gönderen İMANSIZ WINSTON HOCA »

hangisini yapmak istiyosan onu yap ben şunu yap derrsem yapıcakmısın ? hangisini cidden yönetebiliceksen onu yap.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

burak987
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen burak987 »

hpx' yazdı:
burak987 yazdı:
mehmetxkonya1 yazdı:ben zombie escape derdim çünkü csduraginda fazla bulunmadığı için serverini doldurabilir bu mod.
Şuan CSD de 4 tane Escape Var Ve Zar Zor Doluyor Escape Açmayın. Dolduramazsınız Serverınızı
Dolduramazsınız diye bir şey yok güzelce ayarladığınız takdirde ortamı kurduğunuz zaman her server dolar.
kardeşim bende gayet çok güzel pluginler var ama diğer swlere gittikleri için bize gelmiyorlar nekadar zombie escape swsi artarsa okadar azalcak doluluklar çünkü devamlı aynı nickde aynı kişiler bütün zombie escape swlerini dolaşıyor yabancı oyuncular hariç

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

burak987
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen burak987 »

Enes reis kasma bu kadar kendini taklitler aslını yüceltir ben servet :) git bi düşük ip al o sw tutmaz ! pluginlerin ve serverın şu anda çökük akşamları fc_icevorlw açılıyor gel server gör 213.238.173.72 yeni girdim 6 kişi var gel serverıma şu anda 30 kişi ! ;)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

hpx'
Server Ip/DNS: 213.238.173.162
Clan İsmi: [F]arzet [K]i`

Mesaj gönderen hpx' »

burak987 yazdı:
hpx' yazdı:
burak987 yazdı:
Şuan CSD de 4 tane Escape Var Ve Zar Zor Doluyor Escape Açmayın. Dolduramazsınız Serverınızı
Dolduramazsınız diye bir şey yok güzelce ayarladığınız takdirde ortamı kurduğunuz zaman her server dolar.
kardeşim bende gayet çok güzel pluginler var ama diğer swlere gittikleri için bize gelmiyorlar nekadar zombie escape swsi artarsa okadar azalcak doluluklar çünkü devamlı aynı nickde aynı kişiler bütün zombie escape swlerini dolaşıyor yabancı oyuncular hariç
Hocam dediğim gibi ortam önemli.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala