ENESIZM yazdı:amx_shutdown veya amx_servershutdown diye bir komut mevcut bundan kaynaklı olabilir sen yinede bir güvenlik olarak yasaklı komutlara bunun 2sini yaz bir ihtimal sorunu çözer
ENESIZM yazdı:amx_shutdown veya amx_servershutdown diye bir komut mevcut bundan kaynaklı olabilir sen yinede bir güvenlik olarak yasaklı komutlara bunun 2sini yaz bir ihtimal sorunu çözer
Serverimiz Yeni açıldığı için fazla yetkili bulunmamakta.Yapcaklarını sanmıyorum yasaklı komutlara ekliyicem teşekkürler.
Aynı sorun bende de vardı harita değişim sistemi onu sil
Taha Demirbaş yazdı:Harita_Degisim_Sistemi.amxx eklentisi csm system eklentisinden dönme ise bu eklenti bazı eklentilerle birlikte kullanıldığında serveri boşta bırakıyor ve çökeltiyor kaldırıp deneyin.
Herkez'e teşekkür ediyorum iyi akşamlar. Çözüldü yapabilirsiniz.
EDIT : Konuyu yanlış yere açtığımın farkındayım Taşınırsa veya silinebilirse sevinirim
bunlar zaten yasaklı komutlar ?
zaten bir ihtimal diye belirttim kesin olarak sorununuzun çözümü budur demedim..
Serverimiz Yeni açıldığı için fazla yetkili bulunmamakta.Yapcaklarını sanmıyorum yasaklı komutlara ekliyicem teşekkürler.