server sorunları
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 156
server sorunları
medivh bey demek ki sizin serveriniz ortam bakımından Gece oynanmak için yeterli değil ama cs2 nin yeterli ki oraya gidiyorlar . Eğer csdurağından kaynaklı bir sorun yoksa serverinize yenilikler getirmenizi veya alt klan almanızı öneririm
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.162
- Clan İsmi: [F]arzet [K]i`
server sorunları
Server doluluğu için alt clan bence çok önemlidir. O iplerin günün çoğu zamanı 32/32 olması lazımdır. Bu doluluğu pluginlerinizle ve oluşturduğunuz ortamla sağlarsınız.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1892
- Clan İsmi: CANAKKALE
server sorunları
Alt clan oyuncuda önemli ama bahsettiğimiz ip en değerli ilerden biri 4e4 de olmamasi lazım
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5463
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
server sorunları
cs1 olmanızın tüm oyuncuların size yönlendirileceği anlamına geldiğini nereden cıkarttınız ?medivh yazdı:o zaman benim cs1 olmamın ne anlamı var neden fazla ücret ödüyorum alırım cs70-80-100 bakarım keyfime öyle birşey olabilirmi yaStVaveyla yazdı:Benim tahminimce yönlendirme servisi olan serverlara oyuncular oyuna girerken random yönlendirme bulunduran serverlara atıyormedivh yazdı:şuan dolu ama gece boşalıyor mesela daha düşük swler dopdolu iken yada sabah evet bursttan dolayı banlıyor
Dediğiniz gibi cs70-80'den alın aynı o şekilde devam fazladan ücret ödemenin hiç bir mantığı yok.
Linklerini gizle |