Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

server sorunları

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

HEPAR
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

server sorunları

Mesaj gönderen HEPAR »

medivh bey demek ki sizin serveriniz ortam bakımından Gece oynanmak için yeterli değil ama cs2 nin yeterli ki oraya gidiyorlar . Eğer csdurağından kaynaklı bir sorun yoksa serverinize yenilikler getirmenizi veya alt klan almanızı öneririm

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

hpx'
Server Ip/DNS: 213.238.173.162
Clan İsmi: [F]arzet [K]i`

server sorunları

Mesaj gönderen hpx' »

Server doluluğu için alt clan bence çok önemlidir. O iplerin günün çoğu zamanı 32/32 olması lazımdır. Bu doluluğu pluginlerinizle ve oluşturduğunuz ortamla sağlarsınız.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

MertMatin*
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Clan İsmi: CANAKKALE

server sorunları

Mesaj gönderen MertMatin* »

Alt clan oyuncuda önemli ama bahsettiğimiz ip en değerli ilerden biri 4e4 de olmamasi lazım

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

server sorunları

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

medivh yazdı:
StVaveyla yazdı:
medivh yazdı:şuan dolu ama gece boşalıyor mesela daha düşük swler dopdolu iken yada sabah evet bursttan dolayı banlıyor
Benim tahminimce yönlendirme servisi olan serverlara oyuncular oyuna girerken random yönlendirme bulunduran serverlara atıyor
o zaman benim cs1 olmamın ne anlamı var neden fazla ücret ödüyorum alırım cs70-80-100 bakarım keyfime öyle birşey olabilirmi ya
cs1 olmanızın tüm oyuncuların size yönlendirileceği anlamına geldiğini nereden cıkarttınız ?
Dediğiniz gibi cs70-80'den alın aynı o şekilde devam fazladan ücret ödemenin hiç bir mantığı yok.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli