server sorunları
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 176
- Server Ip/DNS: cs1.csduragi.com
- Clan İsmi: GSO`
server sorunları
beyler cs1 olarak serverda bazı sorunlar yaşıyoruz bazen server herkesi aynı anda banlıyor bazen ise yönlendirme olmasına rağmen cs2 cs3 cs5 vs dolu iken bizim serverda 4e4 oynuyoruz admin olmasına rağmen bunun sebebi nedir?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.18
- Clan İsmi: [I]ncredibLe'S
- İletişim:
server sorunları
Ban derken ban atıyorsa brust sorunu vardır.
Bunları amxx.cfg de en alt satıra yazdıktan sonra serverınıza restart atın, sorun düzelecektir.
Kod: Tümünü seç
sv_rehlds_movecmdrate_max_burst -1
sv_rehlds_stringcmdrate_max_burst -1
Linklerini gizle |
-
-
server sorunları
şuan dolu ama gece boşalıyor mesela daha düşük swler dopdolu iken yada sabah evet bursttan dolayı banlıyor
Linklerini gizle |
-
server sorunları
bunlar var zaten amxx.cfg deoCezaMelegi yazdı:Ban derken ban atıyorsa brust sorunu vardır.
Bunları amxx.cfg de en alt satıra yazdıktan sonra serverınıza restart atın, sorun düzelecektir.Kod: Tümünü seç
sv_rehlds_movecmdrate_max_burst -1 sv_rehlds_stringcmdrate_max_burst -1
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: TEAMRUBYGG
server sorunları
Benim tahminimce yönlendirme servisi olan serverlara oyuncular oyuna girerken random yönlendirme bulunduran serverlara atıyormedivh yazdı:şuan dolu ama gece boşalıyor mesela daha düşük swler dopdolu iken yada sabah evet bursttan dolayı banlıyor
Linklerini gizle |
-
server sorunları
o zaman benim cs1 olmamın ne anlamı var neden fazla ücret ödüyorum alırım cs70-80-100 bakarım keyfime öyle birşey olabilirmi yaStVaveyla yazdı:Benim tahminimce yönlendirme servisi olan serverlara oyuncular oyuna girerken random yönlendirme bulunduran serverlara atıyormedivh yazdı:şuan dolu ama gece boşalıyor mesela daha düşük swler dopdolu iken yada sabah evet bursttan dolayı banlıyor
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: TEAMRUBYGG
server sorunları
Bir de şöyle bir olay var playerları tutabilmeniz sizin elinizde ne kadar eğlendirir ya da istekleri ne kadar yerine getirir iseniz daha sonrasında zaten yönlendirmeye ihtiyacınız olmadan fullenir kendi adıma konuşayım biz demek ki playerları tutabildik ki bazı geceler saat 2 e kadar full oluyoruz sonra 10 10 vs kalıyor player giriş sunucuya değil oyuna giriş de önemli çünkü oyuncu sayısı bazen hiç bir serverda olmayabiliyor malum okullarda açıldı o yüzden düşük kalabilir ip ile bir alaka olduğunu düşünmüyorum teşekkürler .medivh yazdı:o zaman benim cs1 olmamın ne anlamı var neden fazla ücret ödüyorum alırım cs70-80-100 bakarım keyfime öyle birşey olabilirmi yaStVaveyla yazdı:Benim tahminimce yönlendirme servisi olan serverlara oyuncular oyuna girerken random yönlendirme bulunduran serverlara atıyormedivh yazdı:şuan dolu ama gece boşalıyor mesela daha düşük swler dopdolu iken yada sabah evet bursttan dolayı banlıyor
Linklerini gizle |
-
server sorunları
haklısınız ama server adminsiz kalmıyor hiç birden boşalıyor mesela 32 den 16 17 lere düşüyor sw ama mesela cs2 adminsiz olmasına rağmen 32 çekiyor geceleri sanki bir sorun varmış gibi geliyorStVaveyla yazdı:Bir de şöyle bir olay var playerları tutabilmeniz sizin elinizde ne kadar eğlendirir ya da istekleri ne kadar yerine getirir iseniz daha sonrasında zaten yönlendirmeye ihtiyacınız olmadan fullenir kendi adıma konuşayım biz demek ki playerları tutabildik ki bazı geceler saat 2 e kadar full oluyoruz sonra 10 10 vs kalıyor player giriş sunucuya değil oyuna giriş de önemli çünkü oyuncu sayısı bazen hiç bir serverda olmayabiliyor malum okullarda açıldı o yüzden düşük kalabilir ip ile bir alaka olduğunu düşünmüyorum teşekkürler .medivh yazdı:o zaman benim cs1 olmamın ne anlamı var neden fazla ücret ödüyorum alırım cs70-80-100 bakarım keyfime öyle birşey olabilirmi yaStVaveyla yazdı:
Benim tahminimce yönlendirme servisi olan serverlara oyuncular oyuna girerken random yönlendirme bulunduran serverlara atıyor
Linklerini gizle |