Gelişmiş Şikayet Sistemi
Moderatör: Moderatörler
-
- Server Ip/DNS: Cs.teknoklan.com
- Clan İsmi: TeknoKlan
- İletişim:
Gelişmiş Şikayet Sistemi
Şikayet icin gerekli deliller icin
2 tane link kutucugu yapabilirsin.
adam oraya linklerini koyar.
adamin attigi linkleri yoneticiler oyundan motd araciligi ile acabilsin.
İyi Forumlar.
İyi Forumlar.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1958
- Server Ip/DNS: -
- Clan İsmi: -
- İletişim:
Gelişmiş Şikayet Sistemi
The Professional'in dediği gibi şikayetler tarih, saat ve harita bazlı olacağı için delil linkleri saçma olur.PaZee yazdı:Şikayet icin gerekli deliller icin
İyi Forumlar.
Nedeni ise:
Hileden şikayet etti desek, hile kontrolünü link ile kanıtlayamaz.
Küfür/Argo/Hakaret desek, zaten saat ve harita belli yönetici panelden kontrolünü yapabilir.
Aynı şekilde gereksiz yetki kullanımı içinde geçerli bu durum.
Diğer seçeneğinde oyuncu farklı bir şikayeti kendisi yazıyor ki link gerektirecek bir şey gene yok.
Şikayet kayıtları ise motd ile görüntülecek.
Örnek bir şikayet:
Düşüncen için teşekkürler, iyi forumlar."10/01/17 17:31:30 de_dust2" "meidepraC" "Alfred" "Gereksiz Yetki Kullanimi"
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: TEAMRUBYGG
Gelişmiş Şikayet Sistemi
Hacım bitince etiketler misin ya da mesaj atabilir misin on numara bir içerik eline sağlıkemirakpinar yazdı:Merhaba arkadaşlar, bir eklentide fikirlerinize ihtiyacım var. Öncelikle eklentiyi söylemek gerekirse:
Bu eklenti oyuncuların adminleri ve normal oyuncuları şikayet etmesine olanak veriyor. Bu şikayetler kayıtlı kalıyor ve daha sonrasında yöneticinin cevabının gelmesi bekleniyor. Yönetici şikayeti gereksiz bulursa "Şikayet Ban" atabiliyor, cevaplarsa "Cevaplanmış Şikayetler" adı altında toplanıyor. Onlarıda tüm oyuncular görebiliyor. Şimdi gelelim benim istediğim yardım konusuna:
Sizce şikayet için başka genel başlıklar var mı? Varsa nelerdir?
Eklenti için başka önerilerde yapabilirsiniz.

Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Gelişmiş Şikayet Sistemi
Bitti sayılır, düzenli aralıklar ile kendini silmesini ayarlamak kaldı.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 155
Gelişmiş Şikayet Sistemi
Benim Fikrim Şuanki Seçenekler üzerinedir.
1. Seçenekte Hile Diğe şikayet türü oluşturmuşsun buna özel bir eklenti ila hile tanımlaması yapabilirsin Örneğin CSDuragı Hile Korumaları arasında uyarılı ban sistemi var AİM Uyarısı 1 - 5 burdan herhangi bir uyarısı varsa bu şikayet öne çıkartılabilir örnek bu şikayetleri bir ini dosyasına kaydettiriyorsan Şikayetin başına [ÖNEMLİ] Gibi taglar getirebilirsin buda yetkilinin karar vermesinde daha kolaylık sağlar.
2.Seçenekte Hakaret/Argo/Küfür için Küfür reklam engelleme eklentisini biraz güncelleyerek bunla uyumlu hale getirirek dediğim gibi AİM Uyarısı gibi bir küfür uyarısı varsa daha ciddiye alınabilir Böylece dediğim gibi daha kolay karar verilir ve oyuncuya güvenceğine sistemine güvenirsin.
EK Olarak eklenebilir olan şeyler benim gözümden.
1 ) Her 4 elde en iyi takım oyuncularına sizce oyunda oyun düzenini bozan veya küfür eden birisi varmı ? eğer oldugunu düşünüyorsanız şikayet et seçeneğine basınız ve menuye atar.
2 ) Şikayetlerim / Haklı Bulunan Şikayetlerim / Haksız Bulunan Şikayetlerim Die seçenek olabilir.
3 ) Sınırlama Adam her mapta 2 defa şikayet'de bulunabilir ek olarak aynı kullancıya mapta sadece 1 kez şikayet etmelidir.
4 ) Haklı Bulunan 50 şikayeti varsa oyuncuya ödül verilebilir çünkü şikayetleri ila oynu düzenlemiş olucaktır.
1. Seçenekte Hile Diğe şikayet türü oluşturmuşsun buna özel bir eklenti ila hile tanımlaması yapabilirsin Örneğin CSDuragı Hile Korumaları arasında uyarılı ban sistemi var AİM Uyarısı 1 - 5 burdan herhangi bir uyarısı varsa bu şikayet öne çıkartılabilir örnek bu şikayetleri bir ini dosyasına kaydettiriyorsan Şikayetin başına [ÖNEMLİ] Gibi taglar getirebilirsin buda yetkilinin karar vermesinde daha kolaylık sağlar.
2.Seçenekte Hakaret/Argo/Küfür için Küfür reklam engelleme eklentisini biraz güncelleyerek bunla uyumlu hale getirirek dediğim gibi AİM Uyarısı gibi bir küfür uyarısı varsa daha ciddiye alınabilir Böylece dediğim gibi daha kolay karar verilir ve oyuncuya güvenceğine sistemine güvenirsin.
EK Olarak eklenebilir olan şeyler benim gözümden.
1 ) Her 4 elde en iyi takım oyuncularına sizce oyunda oyun düzenini bozan veya küfür eden birisi varmı ? eğer oldugunu düşünüyorsanız şikayet et seçeneğine basınız ve menuye atar.
2 ) Şikayetlerim / Haklı Bulunan Şikayetlerim / Haksız Bulunan Şikayetlerim Die seçenek olabilir.
3 ) Sınırlama Adam her mapta 2 defa şikayet'de bulunabilir ek olarak aynı kullancıya mapta sadece 1 kez şikayet etmelidir.
4 ) Haklı Bulunan 50 şikayeti varsa oyuncuya ödül verilebilir çünkü şikayetleri ila oynu düzenlemiş olucaktır.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Gelişmiş Şikayet Sistemi
1. Seçenek ile ilgili söyledikleriniz hakkında:
Mantıklı fakat şuan aklımda tasarladığım sistemde bu dedikleriniz bulunmuyor. Aim uyarısı demişsiniz, ben def bir şekilde oynuyorum bu oyunu steam+ kurulu olmasına rağmen bile bazı vuruşlarımı uyarı sayabiliyor oyun. O yüzden aim uyarısına pekte güven olmaz zaten oyuncu hileyse eklenti bunu algılayıp işlemi yapar. Şuan eklenti bitme aşamasında olduğu için [ÖNEMLİ] dediğiniz olayı sonraki versiyonda yapabilirim.
2. Seçenek ile ilgili söyledikleriniz hakkında:
Eklenti geliştirilebilir haklısınız fakat Türkçemiz çok gelişmiş küfür dağarcığına sahip olduğu için ne kadar gelişirse gelişsin küfürler bitmeyecektir, bitmediği gibi devamda edecek. Bu kısımda da uyarıya gerek yok zira CSDurağında konuşmalar kayıtlı oluyor, harita ve tarih kayıt olduğu için panelden kontrol yapılabilir.
1) Dediğiniz hoşuma gitti bunu ekleyebilirim.(sonraki versiyon)
2) Haklı bulunup bulunmadığının sayısını oyuncuya göstermek pek mantıklı değil fakat bunu geliştirip x kişisi x kere şikayette bulundu ve xinde haklı bulundu tarzında bir olay adminlere daha yararlı olacak. Onuda planlar arasına koydum.
3) Her turda 1 kere şikayet hakkı verdim oyunculara eğer şikayetler asılsız ise şikayet ban olayı var.
4) Mantıklı ve yararlı şikayetleri değerlendirip ödül verilip verilmemesi sunucu sahibine ait. Bu eklentiyi "para" verecek şekilde yapsam, adil olmaz. JB verecek şekilde yapsam pro serverler? ve kullanacak diğer modlar? O yüzden sunucu sahibine ait istenilirse kişiye özel eklenir.
Teşekkür ederim fikirleriniz için.
Mantıklı fakat şuan aklımda tasarladığım sistemde bu dedikleriniz bulunmuyor. Aim uyarısı demişsiniz, ben def bir şekilde oynuyorum bu oyunu steam+ kurulu olmasına rağmen bile bazı vuruşlarımı uyarı sayabiliyor oyun. O yüzden aim uyarısına pekte güven olmaz zaten oyuncu hileyse eklenti bunu algılayıp işlemi yapar. Şuan eklenti bitme aşamasında olduğu için [ÖNEMLİ] dediğiniz olayı sonraki versiyonda yapabilirim.
2. Seçenek ile ilgili söyledikleriniz hakkında:
Eklenti geliştirilebilir haklısınız fakat Türkçemiz çok gelişmiş küfür dağarcığına sahip olduğu için ne kadar gelişirse gelişsin küfürler bitmeyecektir, bitmediği gibi devamda edecek. Bu kısımda da uyarıya gerek yok zira CSDurağında konuşmalar kayıtlı oluyor, harita ve tarih kayıt olduğu için panelden kontrol yapılabilir.
1) Dediğiniz hoşuma gitti bunu ekleyebilirim.(sonraki versiyon)
2) Haklı bulunup bulunmadığının sayısını oyuncuya göstermek pek mantıklı değil fakat bunu geliştirip x kişisi x kere şikayette bulundu ve xinde haklı bulundu tarzında bir olay adminlere daha yararlı olacak. Onuda planlar arasına koydum.
3) Her turda 1 kere şikayet hakkı verdim oyunculara eğer şikayetler asılsız ise şikayet ban olayı var.
4) Mantıklı ve yararlı şikayetleri değerlendirip ödül verilip verilmemesi sunucu sahibine ait. Bu eklentiyi "para" verecek şekilde yapsam, adil olmaz. JB verecek şekilde yapsam pro serverler? ve kullanacak diğer modlar? O yüzden sunucu sahibine ait istenilirse kişiye özel eklenir.
Teşekkür ederim fikirleriniz için.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Gelişmiş Şikayet Sistemi
Arkadaşlar eklenti bitti fakat test etmek gerekiyor. Server de şuanda olmadığından ve test etmeden de paylaşıma sunmak istemiyorum. Bakalım bir çözüm yolu bulacağız.
Eklenti içerisinden bir resmi de şöyle bırakayım.

Linklerini gizle |
-
Gelişmiş Şikayet Sistemi
Şikayet yazılarını düzenleyebilecek miyiz ya da resim koyma vs ?emirakpinar yazdı:Arkadaşlar eklenti bitti fakat test etmek gerekiyor. Server de şuanda olmadığından ve test etmeden de paylaşıma sunmak istemiyorum. Bakalım bir çözüm yolu bulacağız.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Gelişmiş Şikayet Sistemi
İsterseniz düzenlersiniz orada sıkıntı olmaz, resim dediğiniz kanıt anlamındaysa bu versiyonda olmasa bile diğerine eklerim.
Linklerini gizle |
-
Gelişmiş Şikayet Sistemi
Yok hayır hani tarih saat map varya onun yerine bi klan bannerı onlarida altına açıklama olarak getirebilir miyiz diye kastettimemirakpinar yazdı:İsterseniz düzenlersiniz orada sıkıntı olmaz, resim dediğiniz kanıt anlamındaysa bu versiyonda olmasa bile diğerine eklerim.
Linklerini gizle |