Yek'-ta yazdı:Birde Fatih ~ EjderYa in dediği eklentiyi kurmana gerek yok, hiç uğraşma.
Anladığım kadarıyla kendi sunucusunda otomatik oylama ile alakalı uğraşmış ve bu sorun ortaya çıkmış. Eğer otomatik oylama istiyorsa bu eklentiyi kullanabileceği kanaatine vardım. Tabi ki tercih onun. Ama dediğim gibi anlandığım kadarıyla otomatik oylamayı istediğine benziyor. Eklentiyi önermemin sebebi buydu.
Arkadaşlar bazı şeyleri kurcalarken bilmediğimiz bir çok yerde buglar oluşturmuş olabileceğine karşılık paneli sıfırlamasını önerdim
Hepsi Bu =)
panelden hiçbirşeyi ellemedik bu sorun kendi kendine oluştu hiçbi eklenti eklemedik
tamamda ne panelden ne serverden oynadıgımız hiçbişey olmadı bu durum saat 4 gibi başladı bana şikayet geldi otomatik map değişiyor diye bak dediler kimsedede panelde o tür yerlere erişim yok yani Taha Demirbaş'ın dediği gibi buga girmiş kapatıp açtık şuan sorun düzeldi
Cvar komutunu süresiz diye girerseniz aslında süresiz olmaz. Süresiz kelimesi int değerine çevrilir ve sayıya dönüşür. Cvar komutunu 0 olarak girmeniz gerekmekte.
Yek'-ta yazdı:Cvar komutunu süresiz diye girerseniz aslında süresiz olmaz. Süresiz kelimesi int değerine çevrilir ve sayıya dönüşür. Cvar komutunu 0 olarak girmeniz gerekmekte.