Server Sorunu Ömer telli??
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 62
Ömer bey serverime kimse girmiyor 2.satir 1.kişi bile girmedi nedeni nedir ? cs140.csduragi.com yeni aldım server boş cekiyor tüm ipler dolu benimki boş
Link: | |
Linklerini gizle |
-
-
Dostum Şansa bağlı giren giriyor bak bağzı serverler boş onun sizle alakası var reklam yapabilirsiniz veya server-tanitimi-clan-tanitimi/ burdaki bölüme konu acıp serverinizi tanıta bilirsiniz suan serverinizde 5 kişi var bildiğim kadarıyla jail Başarılar.babacan456 yazdı:Ömer bey serverime kimse girmiyor 2.satir 1.kişi bile girmedi nedeni nedir ? cs140.csduragi.com yeni aldım server boş cekiyor tüm ipler dolu benimki boş
Linklerini gizle |
-
benim anlamadığım ne biliyim en üst ipler bile doluyken benimki boş olması ilginç vericisimya76 yazdı:Dostum Şansa bağlı giren giriyor bak bağzı serverler boş onun sizle alakası var reklam yapabilirsiniz veya server-tanitimi-clan-tanitimi/ burdaki bölüme konu acıp serverinizi tanıta bilirsiniz suan serverinizde 5 kişi var bildiğim kadarıyla jail Başarılar.babacan456 yazdı:Ömer bey serverime kimse girmiyor 2.satir 1.kişi bile girmedi nedeni nedir ? cs140.csduragi.com yeni aldım server boş cekiyor tüm ipler dolu benimki boş
Linklerini gizle |
-
Alakası yok hocam o sizle alakalıbabacan456 yazdı:benim anlamadığım ne biliyim en üst ipler bile doluyken benimki boş olması ilginç vericisimya76 yazdı:Dostum Şansa bağlı giren giriyor bak bağzı serverler boş onun sizle alakası var reklam yapabilirsiniz veya server-tanitimi-clan-tanitimi/ burdaki bölüme konu acıp serverinizi tanıta bilirsiniz suan serverinizde 5 kişi var bildiğim kadarıyla jail Başarılar.babacan456 yazdı:Ömer bey serverime kimse girmiyor 2.satir 1.kişi bile girmedi nedeni nedir ? cs140.csduragi.com yeni aldım server boş cekiyor tüm ipler dolu benimki boş
Linklerini gizle |
Serveri doldurmak size kalmiş okul donemi daha zor gidiyor isler
Linklerini gizle |
-
+1Taha Demirbaş yazdı:Serveri doldurmak size kalmiş okul donemi daha zor gidiyor isler
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 469
- Server Ip/DNS: 213.238.173.44
- Clan İsmi: TeamTR Gaminq
- İletişim:
1. Konunu Uplamazsan Sevinirim Diğer Çöp Forumlarına Dönmesin Burası
2. Bu Tamamen Senin Sorumluluğunda Serveri Satın Aldım Hadi Dolsun Diye Beklemenin Bir Anlamı Yok Çocugum Oldu Kendi Kendine Büyür Anlamına Geliyor Gibi
3. Forum Kurallarına Uymanı Öneririm Şahıs Adına Açılan Konular Direk Siliniyor İnşallah Açıklayıcı Olmuştur İyi Günler.
2. Bu Tamamen Senin Sorumluluğunda Serveri Satın Aldım Hadi Dolsun Diye Beklemenin Bir Anlamı Yok Çocugum Oldu Kendi Kendine Büyür Anlamına Geliyor Gibi
3. Forum Kurallarına Uymanı Öneririm Şahıs Adına Açılan Konular Direk Siliniyor İnşallah Açıklayıcı Olmuştur İyi Günler.
Linklerini gizle |