Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Server Sorunu Ömer telli??

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
babacan456

Mesaj gönderen babacan456 »

Ömer bey serverime kimse girmiyor 2.satir 1.kişi bile girmedi nedeni nedir ? cs140.csduragi.com yeni aldım server boş cekiyor tüm ipler dolu benimki boş

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
babacan456

cs140.csduragi.com server ip bu

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

simya76

Mesaj gönderen simya76 »

babacan456 yazdı:Ömer bey serverime kimse girmiyor 2.satir 1.kişi bile girmedi nedeni nedir ? cs140.csduragi.com yeni aldım server boş cekiyor tüm ipler dolu benimki boş
Dostum Şansa bağlı giren giriyor bak bağzı serverler boş onun sizle alakası var reklam yapabilirsiniz veya server-tanitimi-clan-tanitimi/ burdaki bölüme konu acıp serverinizi tanıta bilirsiniz suan serverinizde 5 kişi var bildiğim kadarıyla jail Başarılar.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
babacan456

simya76 yazdı:
babacan456 yazdı:Ömer bey serverime kimse girmiyor 2.satir 1.kişi bile girmedi nedeni nedir ? cs140.csduragi.com yeni aldım server boş cekiyor tüm ipler dolu benimki boş
Dostum Şansa bağlı giren giriyor bak bağzı serverler boş onun sizle alakası var reklam yapabilirsiniz veya server-tanitimi-clan-tanitimi/ burdaki bölüme konu acıp serverinizi tanıta bilirsiniz suan serverinizde 5 kişi var bildiğim kadarıyla jail Başarılar.
benim anlamadığım ne biliyim en üst ipler bile doluyken benimki boş olması ilginç verici

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

simya76

Mesaj gönderen simya76 »

babacan456 yazdı:
simya76 yazdı:
benim anlamadığım ne biliyim en üst ipler bile doluyken benimki boş olması ilginç verici
Alakası yok hocam o sizle alakalı

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

Serveri doldurmak size kalmiş okul donemi daha zor gidiyor isler

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

simya76

Mesaj gönderen simya76 »

Taha Demirbaş yazdı:Serveri doldurmak size kalmiş okul donemi daha zor gidiyor isler
+1

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

İMANSIZ WINSTON HOCA
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: 213.238.173.44
Clan İsmi: TeamTR Gaminq
İletişim:

Mesaj gönderen İMANSIZ WINSTON HOCA »

1. Konunu Uplamazsan Sevinirim Diğer Çöp Forumlarına Dönmesin Burası

2. Bu Tamamen Senin Sorumluluğunda Serveri Satın Aldım Hadi Dolsun Diye Beklemenin Bir Anlamı Yok Çocugum Oldu Kendi Kendine Büyür Anlamına Geliyor Gibi

3. Forum Kurallarına Uymanı Öneririm Şahıs Adına Açılan Konular Direk Siliniyor İnşallah Açıklayıcı Olmuştur İyi Günler.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli