jailde geç girme sorunu
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 234
jailde geç girme sorunu
Jailde servere geç girmemek için ne yapmam lazım Lrde müzikli şeyler var Jbmenude modeller var ftp attım hepsinide ama başka bir yolu yokmu ek bişimi yapmak lazım
Link: | |
Linklerini gizle |
-
jailde geç girme sorunu
Ne kadar az model yüklersen okadar cabuk girerler, Muzik wav en az 500 kb olacak 1 mb olursa bayağı bekletir veya internet hızına bağlı kiminin net hızı 1.mbs kiminin 20 - 30 mbs 1 mbs ile 1 mb lık dosyayı en az 10 20 dk da indirir.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Atlanta Clan
jailde geç girme sorunu
Kardeşim servera giren kişiler'in pc sinde oyun dosyasında saten müzik model map gibi vs vs şeyler kaydediliyor girerken servera tekrar yüklemiyor saten eğer geç giriyorsa ya yeni indirmiştir oyunu yada tek bir serverda takılmıştır ilk defa başka servera girmiştir ondan geç giriyordur yukarda arkadaşın yazdığı şeyle alakası yok yani .
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs21.csduragi.com
- Clan İsmi: eLit gAming
jailde geç girme sorunu
Benim tüm wav dosyalı pluginlerimi mp3 çevirttim böylece bayağı az indirme yaptırıyorum.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 469
- Server Ip/DNS: 213.238.173.44
- Clan İsmi: TeamTR Gaminq
- İletişim:
jailde geç girme sorunu
Her Server Aynı Değil Farklı Modeller , Pluginler , Mp3 Müzikler Kullanılıyor Çoğu Jail Kurucusu İse Bunun Giriş Saniyesini Azaltmak İçin Elinden Geleni Yapıyor Tabi İlk Defa Girdiğiniz Server O Modelleri Yüklerken Zorlanabilir En Fazla 2 Dk Beklersiniz 2 Dk Dediğim İse Görsel Olarak Bekliyeceğiniz Süre Max 1 Dk Tahminimce Sizin İnternet Bağlantınız Nasıldır Bilemem.
Konu Hortlanmış :d Bu Arada Eski Bir Konu Yani Haberiniz Olsun.
Konu Hortlanmış :d Bu Arada Eski Bir Konu Yani Haberiniz Olsun.
En son İMANSIZ WINSTON HOCA tarafından Çrş Eyl 20, 2017 1:08 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Linklerini gizle |
-