JailBreak Clan Sahipleri Buraya
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1416
- Clan İsmi: Atlanta Clan
Selamun aleyküm beyler bildiğiniz üzere gt bir takım saçmalıklar yapıp 10 yada 15 'in üstünde clanı NR. şeklinde banladı. Bugün de serverımızdaki spec botlarımızın buga girmesinden ötürü ban yemiş bulunmaktayız. Bu duruma el atmalıyız gt ye yazınca cevap vermiyor eğer güzel bir İngilizce yazısı oluşturup toplu bir şekilde atarsak eminim ki istediğimiz sonuca ulaşacağımızı zannediyorum . Lütfen bu konu altına jailbreak clan sahipleri toplanırsa birlikte yaparsak güzel olur diye düşünüyorum , lütfen ama lütfen görüpte ben olmasam da olur , ben yazmasam da olur gibisinden düşünceye kapılıp yazmamazlık yapmayınız . Jailbreak clanları haricinde kimse yazmazsa sevinirim.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: MRPatron GaminG
Egerki bir insanin bir toplulugun hakki yeniyorsa Mr.GaminG jailbreak olarak ne gerekiyorsa yapariz. Toplu halde yazi hazirlasin bizde yetkililere ulastirriz.
Herkes ustune dusen vazifeyi yapsa zaten birsey kalmazHayirli geceler.

Linklerini gizle |
-
Eyvallah hocam saolasın .ARZ* yazdı:Egerki bir insanin bir toplulugun hakki yeniyorsa Mr.GaminG jailbreak olarak ne gerekiyorsa yapariz. Toplu halde yazi hazirlasin bizde yetkililere ulastirriz.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 469
- Server Ip/DNS: 213.238.173.44
- Clan İsmi: TeamTR Gaminq
- İletişim:
Ben Gt Yetkilileri İle Konuşarak Banı Kaldırttım Ama Toplu Konuşmak Gerekiyorsa Ben Varım Ortada Büyük Bir Saçmalık Var Ve Bunu Düzeltmek Bize Düşüyor İnşallah Güzel Bir Sonuca Varırız Tabi Bu İşte Herkez Olursa Hadi Hayırlısı Olsun Bakalım.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 115
- Server Ip/DNS: Cs141.CsDuragı.CoM
- Clan İsmi: THE AVENGERS
- İletişim:
-
Alper'im kardeşim amaç eski düzeni tekrar istemek eğer bunu toplanıp hem kendimiz hemde clandaki yetkililerle beraber toplu şekilde yaparsak güzel sonuç ortaya çıkacaktır . Ama şuan bakıyorum da kimsenin umrunda değil gibi yarına kadar bekleyecem fazla yazan olmassa herkes kendi yoluna , benim amacım sadece birlikten güç doğar mantığıyla hareket etmekti sana da teşekkür ederim.İMANSIZ WINSTON HOCA yazdı:Ben Gt Yetkilileri İle Konuşarak Banı Kaldırttım Ama Toplu Konuşmak Gerekiyorsa Ben Varım Ortada Büyük Bir Saçmalık Var Ve Bunu Düzeltmek Bize Düşüyor İnşallah Güzel Bir Sonuca Varırız Tabi Bu İşte Herkez Olursa Hadi Hayırlısı Olsun Bakalım.
Linklerini gizle |
-
Eyvallah kardeşim beklemede kal.Xeɴoɴ GaminG yazdı:HAKLISIN arkadandayız.
Linklerini gizle |