Sayın [@Bilinmeyen Etiket] Daha öncede bu konuyla alakalı konu açmıştım size. Hala daha bir çözüme ulaşmadi. Lütfen kontrol edin bizim yönlendirme ayarlarimizi. Server 10-15 kişi ile oynuyoruz. Başka serverlarda yönlendirme hizmeti kullanan arkadaşlarımız var onlarda hiç bir sıkıntı yok. 23 kişi altına düştügünde yönlendirme devreye giriyor. Bizde daha önce devreye giriyordu ama şuan da çalışmıyor. Bu arada bazı arkadaslar diyecek siz userleri serverda tutmak icin neler yapıyorsunuz diye. Merak etmeyin gerekli olan hersey yapılıyor. Tek sorunumuz yönlendirme hizmetinin çalışmaması. Lütfen kontrol eder misiniz [@Bilinmeyen Etiket]
Not : Daha önce sıkıntısız bir şekilde çalışıyordu. 15-20 gündür bu sorunu yaşıyoruz.
Arkadaşlar evet haklısınız elbette user tutmalıyız. Bizim sorunumuz 15-20 gündür var. Başka serverlarda yönlendirme hizmeti kullanan arkadaslarım var sıkıntısız çalışıyor. Bizde de daha önce sorun yoktu 15-20 gündür böyle bir durum var. Söylediklerinizden dolayı olsa diger arkadasların serverlarinda da sorun olur. Sıkıntı başka biyerde
sener20 yazdı:Arkadaşlar evet haklısınız elbette user tutmalıyız. Bizim sorunumuz 15-20 gündür var. Başka serverlarda yönlendirme hizmeti kullanan arkadaslarım var sıkıntısız çalışıyor. Bizde de daha önce sorun yoktu 15-20 gündür böyle bir durum var. Söylediklerinizden dolayı olsa diger arkadasların serverlarinda da sorun olur. Sıkıntı başka biyerde
harbi 208 dop dolu bir sunucu iken bu aralar bomboş garip
sener20 yazdı:Arkadaşlar evet haklısınız elbette user tutmalıyız. Bizim sorunumuz 15-20 gündür var. Başka serverlarda yönlendirme hizmeti kullanan arkadaslarım var sıkıntısız çalışıyor. Bizde de daha önce sorun yoktu 15-20 gündür böyle bir durum var. Söylediklerinizden dolayı olsa diger arkadasların serverlarinda da sorun olur. Sıkıntı başka biyerde
aynen dostum sıkıntımızda bu zaten. Anlamış değilim o yüzden kontrol edilmesini istiyorum zaten
aynen dostum sıkıntımızda bu zaten. Anlamış değilim o yüzden kontrol edilmesini istiyorum zaten
anladım çok güzel server yani dopdolu günlerini unutmam bu aralar saldı oyuncular pro publicler bomboş nerdeyse çoğu