Açık Kontrol Saldırı vs
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 155
Açık Kontrol Saldırı vs
Selamun Aleyküm CSDuragi ailesi ben yeni duydugum için belirtmek istedim arkadaslar pluginden serveri ve paneli ele geciriyorlarmıs bunu kontrol etmek için nelere dikkat etmem gerekir yeni duydugum için bilmiyorumda simdiden tesekkür ederim
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Açık Kontrol Saldırı vs
Merhabalar,
Eklenti üzerinden panelinizi ele geçiremezler.
Güvenilir olmayan kaynaklardan bulduğunuz eklentileri serverınıza kurmadığınız sürece hiçbir sıkıntı yaşamazsınız.
Güvenilir olmayan kaynaklardan bulduğunuz eklentileri serverınıza kurmadığınız sürece hiçbir sıkıntı yaşamazsınız.
Linklerini gizle |
-
Açık Kontrol Saldırı vs
Tamamdır cok teşekkür ederim Ömer AbiÖmer TELLİ yazdı:Merhabalar,
Linklerini gizle |
-
Açık Kontrol Saldırı vs
sana dosya verip içine keylogger atar bunuda yersen plugin diye artık paneli kaybedersin anti-virüs programı kullanmanı öneririm
Linklerini gizle |
Açık Kontrol Saldırı vs
Rar dosyalarini buraya veya dizine cikart secenegi ile disari alin farkli dosya var ise silin. Bu sizi bi nebze korur
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.162
- Clan İsmi: [F]arzet [K]i`
Açık Kontrol Saldırı vs
İndirdiğiniz dosyaları bir anti-virüs programıyla taratmadan açmayınız nolur nolmaz.
Linklerini gizle |
-
Açık Kontrol Saldırı vs
Yok hocam onu biliyorum zaten kesinlikle kimseden almiyorum alsam zaten ama asla almam genellikle taratip kuruyorum teşekkürler hocamogibaba911 yazdı:sana dosya verip içine keylogger atar bunuda yersen plugin diye artık paneli kaybedersin anti-virüs programı kullanmanı öneririm
En son simya76 tarafından Pzt Eyl 18, 2017 5:53 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Linklerini gizle |
-