Siz gene şanslısınız, benim servera hiç gelmiyorlar. Bırakın hile açıp gelmeyi, cfg saldırısı yapan bir çocuğa cs1net ip adresini veriyoruz gizliden, çocuk yok oraya saldırmam saldırırsam Yekta tüm CSD de engeller diyor :D
O banlanmayan kişinin gelebilmesi için modem resetlemesi lazım. Siz sürekli her geldiğinde uzaban atın. 15 saniye geçmeden gelirse VPN, 3-4 dk da bir gelirse modem res yapıyor.
Banlıyorum yine giriyor.
Moderatör: Moderatörler
-
ogibaba911
Banlıyorum yine giriyor.
üşenmiyorlar ya harbi işsizlerYek'-ta yazdı:Siz gene şanslısınız, benim servera hiç gelmiyorlar. Bırakın hile açıp gelmeyi, cfg saldırısı yapan bir çocuğa cs1net ip adresini veriyoruz gizliden, çocuk yok oraya saldırmam saldırırsam Yekta tüm CSD de engeller diyor
O banlanmayan kişinin gelebilmesi için modem resetlemesi lazım. Siz sürekli her geldiğinde uzaban atın. 15 saniye geçmeden gelirse VPN, 3-4 dk da bir gelirse modem res yapıyor.
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
undead52
Banlıyorum yine giriyor.
Non-steam sunucularda bunu engellemek imkansiz.Sadece steam oyuncularina acilsa böyle bir sorun kalmiyor fakat coğu oyuncu korsan oynuyor
| Linklerini gizle |
-
Colditz
Banlıyorum yine giriyor.
Aynen öyle non steamde kalıcı ban pek mümkün olmuyor fakat serverınızı steam only yani sadece steamlere özel yaparsanız hem aim sorunu düzelir hem de banlanmama.undead52 yazdı:Non-steam sunucularda bunu engellemek imkansiz.Sadece steam oyuncularina acilsa böyle bir sorun kalmiyor fakat coğu oyuncu korsan oynuyor
Eğer ortam var ise steam only dede sw dolar.
| Linklerini gizle |
-
shox
Banlıyorum yine giriyor.
Hocam konuyu hortlatıyorum bir user var sınırsız ban attım tekrar geldi. Yine attım geri gelirmi bilmiyorum ama işi inada bindirip gelmekte ısrarlı olursa yapacak hiçbişeyimiz yok buna çözüm üretmemiz lazım. O kadar emek sarfedip server doldurmaya ortam kurmaya çalışıyoruz 25 kişilik server bu adam gelince 20nim altına 15lere düşüyor. Yazık değilmi. Sağlam plugin yada başka bir çözüm arıyorum. Yeşillendirirseniz çok iyi olur. Hayırlı akşamlar cümleten.
| Linklerini gizle |