Banlıyorum yine giriyor.
Moderatör: Moderatörler
-
Colditz
Banlıyorum yine giriyor.
Bir dahaki geldiğinde atacağım.
Muhtemelen telefon interneti ile giriş yapıyor. Fakat telefon internetini kapatmak istemiyorum.
Çünkü bazı userler telden giriyor. Vpn ile giriyor da olabilir
Muhtemelen telefon interneti ile giriş yapıyor. Fakat telefon internetini kapatmak istemiyorum.
Çünkü bazı userler telden giriyor. Vpn ile giriyor da olabilir
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
Mrs.Hunter
Konu Sahibi - Mesajlar: 278
Banlıyorum yine giriyor.
Uzaban attım gelmedi sanırım çözüldü . Tşkr ederim ilgilenenlere
| Linklerini gizle |
-
Mrs.Hunter
Banlıyorum yine giriyor.
girdi yine @Yek'-ta
~ Avo `` 0 0 38 0 85.102.132.238
ayrıca sureklı csduragına saldırıdan bahsedıyo
~ Avo `` 0 0 38 0 85.102.132.238
ayrıca sureklı csduragına saldırıdan bahsedıyo
| Linklerini gizle |
-
Colditz
Banlıyorum yine giriyor.
Bir de bu eklentiyi kullanarak banlamayı dener misin?
amx_pban
Bu ban ip + Steam id ban atıyor. Umarım çalışır
----
Zavallılar ban atınca geri giriyorlar sonrada csdurağına saldırı yapcam diyolar
Kendilerini hacker falan sanıyorlar heralde
amx_pban
Bu ban ip + Steam id ban atıyor. Umarım çalışır
----
Zavallılar ban atınca geri giriyorlar sonrada csdurağına saldırı yapcam diyolar
Kendilerini hacker falan sanıyorlar heralde
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
| Linklerini gizle |
Banlıyorum yine giriyor.
Tınlamayın, normal TR lokasyonlu ip. Yeniden uzaban atın.
Bu kişiler son çırpınışlarını yapıyor şuanda.
@Colditz sen benim uzaban eklentisini incelemedin herhalde, oda ip+authid atıyor.
@Colditz sen benim uzaban eklentisini incelemedin herhalde, oda ip+authid atıyor.
| Linklerini gizle |
-
Colditz
Banlıyorum yine giriyor.
Authid attığını biliyorum fakat sunucu steamid ban kabul etmiyor sanırım.Yek'-ta yazdı:Tınlamayın, normal TR lokasyonlu ip. Yeniden uzaban atın.
Ben amx_ban eklentisini biraz inceledim. Kendi hlds serverımda sorunsuz şekilde banlıyor fakat csdurağı bir servera kurduğumda
amx_ban kullandığımda ban atmıyor, fakat amx_banip 2 serverdada sorunsuz çalışıyor.
Senin uzaban çatır çutur çalışıyor fakat steamid sorunu var csdurağında. Bunun düzelmesi gerek.
----------
Benim yeni attığım eklenti sıkıntı çıkarmadan çalışır diye düşünüyorum bir ini ye bağlı olarak çalışıyor. Tüm yasaklı ipleri bir inide toplayacak. Bu biraz çoğaldıkça kasma yaratabilir, yaratmayadabilir bilmiyorum. Fakat şuan yapabileceğimiz tek şey yasaklı ipleri ini ile kontrol etmek diye düşünüyorum. Umarım yanılıyorumdur.
---------
Vpn ile türk ip alabiliyorsun. Vpn olmadığından emin miyiz bu ipnin?
85.102.132.238
Merak ettim sadece
| Linklerini gizle |
-
Mrs.Hunter
Banlıyorum yine giriyor.
@Yek'-ta
~ Avo `` : BURCU OMAR TELLIYE GIT IPMI VER KAC KERE BAN ATI ONADA CFG BASARIZ NO PROBLEM
Royal.xD killed AT_AVRAT_M4A1 with ak47
~ Avo `` : BURCU OMAR TELLIYE GIT IPMI VER KAC KERE BAN ATI ONADA CFG BASARIZ NO PROBLEM
*DEAD* P'vos : oykasiki
*DEAD* ~ Avo `` : BURCU OMAR TELLIYE GIT IPMI VER KAC KERE BAN ATI ONADA CFG BASARIZ NO PROBLEM
guncel ip : ~ Avo `` 0 1 32 0 88.235.218.44
*DEAD* ~ Avo `` : BURCU OMAR TELLIYE GIT IPMI VER KAC KERE BAN ATI ONADA CFG BASARIZ NO PROBLEM
| Linklerini gizle |
-
Colditz
Banlıyorum yine giriyor.
Adamın İP Adresi ne kadar güncel olursa olsun hiçbir şey olmaz. Muhtemelen VPN kullanıyordur.Mrs.Hunter yazdı:@Yek'-ta
Benim attığım eklentiyi kullan öyle bir banla bakalım steam id sini değiştirmeden girebilecek mi bakalım.
Böyle aveller yüzünden yeni yeni ban çeşitleri çıkarmak gerek. Olmazsa virüs plugini var onu kur ayarlarını falan boz adamın
Eskiden çok kullanırdım "unbindall" vs komutu atıyor adamın konsoluna. Yabancılar bilgisayarını kapatmaya kadar götürmüşler öyle demişti bir arkadaşım ama pek inanasım gelmedi açıkçası (yabancı arkadaş alliedden).
Steam id si de ip adresi gibi değişebildiği için yine tekrar girecektir fakat böyle 1 saatini falan alacak adamın elinde cfg vs yok ise.
Bu arada ct shield engelleme plugini de kurmanızı öneriyorum.
| Linklerini gizle |
-
The Professiona͏l
- Server Ip/DNS: 213.238.173.53
- Clan İsmi: World War'Z
- İletişim:
Banlıyorum yine giriyor.
Steamid engel atmak için oyuncunun steam olması gerekiyor valve id engel de pek işe yaramıyor gördüğüm kadarıyla belkide oyuncu kaybı yaşamamak için csdurağının aldığı bir önlemdir yada farklı bir nedeni vardır... IP adresine engel atsan bile eğer dinamikse en fazla 1 dakika sonra tekrar musallat olacaktır... 2-3 ay önce sıra dışı bir fikir geldi aklıma ve işe yaradı bu yöntem ile oyuncu sunucuya tekrar girmek için csyi silip tekrar kurmak zorunda kalıyor.. fakat bu yöntemi herkese açıkca paylaşmak eklentinin etkisini azaltacağı için sizlere sadece böyle bir şeyin mümkün olduğunu söylemekle yetinmek zorundayım... Tabiki burcu abla ile ortak olduğumuz için bu ayrıcalıktan artık o da faydalanacak : )
| Linklerini gizle |
-
Colditz
Banlıyorum yine giriyor.
Muhtemelen benim düşündüğümü düşünüyor olabilirsiniz.
Benimde aklımda bir fikir var bu banlama konusunda. Hatta hazırda eklentim var sorunsuz olarak çalışmakta.
Fakat paylaştığımda bununda fixini bulurlar. Şuan birkaç deneme yapmaktayım. Eğer sorunsuz çalışırsa bunu
@Yek'-ta ya atmayı düşünüyorum. Belki daha da ileri seviyeye getiririz bu ban sorununu. Şuanlık yapabileceğimiz şey dediğim gibi bir ini ye bağlayarak steamid ban ve ip ban atmaktır. Oyuncu ip adresini değiştirse bile steam id sini tanıyacağı için yine servera giremeyecektir.
Steamid sadece steamde değil herkeste bulunan şeydir. Steam ID ban attığınız gibi bu değişmediği sürece oyuncu servera giremez. Belki yeni gelen reHLDS ile bu yenilenmiş olabilir pek emin değilim.
Benimde aklımda bir fikir var bu banlama konusunda. Hatta hazırda eklentim var sorunsuz olarak çalışmakta.
Fakat paylaştığımda bununda fixini bulurlar. Şuan birkaç deneme yapmaktayım. Eğer sorunsuz çalışırsa bunu
@Yek'-ta ya atmayı düşünüyorum. Belki daha da ileri seviyeye getiririz bu ban sorununu. Şuanlık yapabileceğimiz şey dediğim gibi bir ini ye bağlayarak steamid ban ve ip ban atmaktır. Oyuncu ip adresini değiştirse bile steam id sini tanıyacağı için yine servera giremeyecektir.
Steamid sadece steamde değil herkeste bulunan şeydir. Steam ID ban attığınız gibi bu değişmediği sürece oyuncu servera giremez. Belki yeni gelen reHLDS ile bu yenilenmiş olabilir pek emin değilim.
| Linklerini gizle |