jbmenu model değişimi
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1892
- Clan İsmi: CANAKKALE
jbmenu model değişimi
attıgım jbmenude modeller var el modellerı fılan onların hepsını kalkmasını sıtyorum yanı jbmenu modelsız yukledııgmde dırek cokmeden acılmasını kullanılmasını ıstıyorum ses dosyalarında hepsını kalkmasını ıstıyorum yapana sımıdıden teşekkürler.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
jbmenu model değişimi
denermisiniz.MertMatin* yazdı:attıgım jbmenude modeller var el modellerı fılan onların hepsını kalkmasını sıtyorum yanı jbmenu modelsız yukledııgmde dırek cokmeden acılmasını kullanılmasını ıstıyorum ses dosyalarında hepsını kalkmasını ıstıyorum yapana sımıdıden teşekkürler.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
jbmenu model değişimi
Başka sunucuda denedım jbmenu gelmedı bu sunucuda çökerse dıye deneyemıyorum sız denermısınız yada deneyen bırı olurmu
Linklerini gizle |
-
jbmenu model değişimi
evet sıkıntılı bir jbmenu ben sesleri ve modelleri kaldırdım sadece sade yaptım diğerlerine karışmadımMertMatin* yazdı:Başka sunucuda denedım jbmenu gelmedı bu sunucuda çökerse dıye deneyemıyorum sız denermısınız yada deneyen bırı olurmu
diğer arkadaşlar pro bu işlerde yardımcı olurlar gördüklerinde
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
-
Konu Sahibi