Emeğe saygı diyelimahmetsencanx2 yazdı:Belli ki herkes birinin arkasını yalıyor bu forumda. Adil bir davranış yok. professional köpek felan yakışmıyor. İyi forumlar
Zombie Escape Sorun Var [YARDIM]
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
holigan
- Server Ip/DNS: 213.238.173.117
- Clan İsmi: Holigan | Clan
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
Ktalko
Yasaklı Üye
Ben Ne Professionali Tssinde Veya Bi Yerde Görmedim. Alakamda Yok. Ne Boş Yapıyorsun. Konuşmıcam Konuşmıcam Dedimde Dünyaya Bu Adamlar Tanıttı. Sizin Videonuz 160 İzlenirken Onların Ki 160 Bin İzleniyor. Kaliteli Olan Oynanır Ve Sevilir. Böyle Arkadan Yalıyor Demekle Kendi Seviyenizi Belli Ettiniz.ahmetsencanx2 yazdı:Belli ki herkes birinin arkasını yalıyor bu forumda. Adil bir davranış yok. professional köpek felan yakışmıyor. İyi forumlar
| Linklerini gizle |
-
xNosyBoy
The Professiona͏l yazdı:Köpeğe hakaret ettimahmetsencanx2 yazdı:Belli ki herkes birinin arkasını yalıyor bu forumda. Adil bir davranış yok. professional köpek felan yakışmıyor. İyi forumlar
Sesli Güldüm
| Linklerini gizle |
-
The Professiona͏l
- Server Ip/DNS: 213.238.173.53
- Clan İsmi: World War'Z
- İletişim:
Hayır üzerinde durulması gereken bu değil isterse 500 bin kişi izlesin bu benim modumu kullandığı gerçeğini değiştirmeyecek ben isterdim ki çok fazla büyümeden yetkililer araya girsin... Neden bir şey yapmıyorlar aklım almıyor burası kuralları olan bir forum bu çocuk benim emeğime saldırıyorKtalko yazdı:Ben Ne Professionali Tssinde Veya Bi Yerde Görmedim. Alakamda Yok. Ne Boş Yapıyorsun. Konuşmıcam Konuşmıcam Dedimde Dünyaya Bu Adamlar Tanıttı. Sizin Videonuz 160 İzlenirken Onların Ki 160 Bin İzleniyor. Kaliteli Olan Oynanır Ve Sevilir. Böyle Arkadan Yalıyor Demekle Kendi Seviyenizi Belli Ettiniz.ahmetsencanx2 yazdı:Belli ki herkes birinin arkasını yalıyor bu forumda. Adil bir davranış yok. professional köpek felan yakışmıyor. İyi forumlar
| Linklerini gizle |
-
ZacaynSley
- Server Ip/DNS: CS36.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: [AREXIOS]
The Professiona͏l yazdı:Hayır üzerinde durulması gereken bu değil isterse 500 bin kişi izlesin bu benim modumu kullandığı gerçeğini değiştirmeyecek ben isterdim ki çok fazla büyümeden yetkililer araya girsin... Neden bir şey yapmıyorlar aklım almıyor burası kuralları olan bir forum bu çocuk benim emeğime saldırıyorKtalko yazdı:Ben Ne Professionali Tssinde Veya Bi Yerde Görmedim. Alakamda Yok. Ne Boş Yapıyorsun. Konuşmıcam Konuşmıcam Dedimde Dünyaya Bu Adamlar Tanıttı. Sizin Videonuz 160 İzlenirken Onların Ki 160 Bin İzleniyor. Kaliteli Olan Oynanır Ve Sevilir. Böyle Arkadan Yalıyor Demekle Kendi Seviyenizi Belli Ettiniz.ahmetsencanx2 yazdı:Belli ki herkes birinin arkasını yalıyor bu forumda. Adil bir davranış yok. professional köpek felan yakışmıyor. İyi forumlar
Yetkililerle alakası olmayan bir konu calısıp yaptıgı mod daha cok düzenledigi 1.5 2 ay boyunca bununla ilgili calıstı yasın kacsa kac burda yas gösterisi yapma ister 20 ol ister 30 ister dünyaya tanıt istersen uzaya farketmez kimseye köpek diyemezsin sanaldan cok kolay konusulan konular bunlar hakaretler vb. kimseye cocuk köpek vb hakaret edemezsn burayı boş boş yorumlarla doldurmak istemiyorum cok istiyosan yaz özelden bulusup konusalım iyi forumlar.
| Linklerini gizle |
-
DeJavu'
- Server Ip/DNS: 213.238.173.53
- Clan İsmi: World War'Z
Sen ne diyorsun değişik ? kaslı fotoğraf attın diye normal hayatta bizi mi döveceksin ergen.
| Linklerini gizle |
-
ZacaynSley
DeJavu' yazdı:Sen ne diyorsun değişik ? kaslı fotoğraf attın diye normal hayatta bizi mi döveceksin ergen.
En son ZacaynSley tarafından Cmt Eyl 09, 2017 4:41 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
| Linklerini gizle |
-
Ktalko
Yasaklı Üye
Çok Dövmek İstiyorsan Benide Dövsene. Reele Çağırmak
Mod Editlemek Mod Yapmak Olmuyor Değil Mi 
| Linklerini gizle |
-
ZacaynSley
İstanbul / bayrampasa / melek caddesi kardeşim sabah 9 - aksam 11 ordayım köşede bulursun beniKtalko yazdı:Çok Dövmek İstiyorsan Benide Dövsene. Reele ÇağırmakMod Editlemek Mod Yapmak Olmuyor Değil Mi
| Linklerini gizle |
-
ZacaynSley
Moda gelince az sonra paylaşılacak o mod zaten kafanızda bi soru işareti kalmasın
| Linklerini gizle |