Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Zombie Escape Sorun Var [YARDIM]

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

holigan
Server Ip/DNS: 213.238.173.117
Clan İsmi: Holigan | Clan

Mesaj gönderen holigan »

ahmetsencanx2 yazdı:Belli ki herkes birinin arkasını yalıyor bu forumda. Adil bir davranış yok. professional köpek felan yakışmıyor. İyi forumlar
Emeğe saygı diyelim :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ktalko
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen Ktalko »

ahmetsencanx2 yazdı:Belli ki herkes birinin arkasını yalıyor bu forumda. Adil bir davranış yok. professional köpek felan yakışmıyor. İyi forumlar
Ben Ne Professionali Tssinde Veya Bi Yerde Görmedim. Alakamda Yok. Ne Boş Yapıyorsun. Konuşmıcam Konuşmıcam Dedimde Dünyaya Bu Adamlar Tanıttı. Sizin Videonuz 160 İzlenirken Onların Ki 160 Bin İzleniyor. Kaliteli Olan Oynanır Ve Sevilir. Böyle Arkadan Yalıyor Demekle Kendi Seviyenizi Belli Ettiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

xNosyBoy

Mesaj gönderen xNosyBoy »

The​ Professiona͏l yazdı:
Köpeğe hakaret ettim

Sesli Güldüm :lol:

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

The​ Professiona͏l
Server Ip/DNS: 213.238.173.53
Clan İsmi: World War'Z
İletişim:

Mesaj gönderen The​ Professiona͏l »

Ktalko yazdı:
Ben Ne Professionali Tssinde Veya Bi Yerde Görmedim. Alakamda Yok. Ne Boş Yapıyorsun. Konuşmıcam Konuşmıcam Dedimde Dünyaya Bu Adamlar Tanıttı. Sizin Videonuz 160 İzlenirken Onların Ki 160 Bin İzleniyor. Kaliteli Olan Oynanır Ve Sevilir. Böyle Arkadan Yalıyor Demekle Kendi Seviyenizi Belli Ettiniz.
Hayır üzerinde durulması gereken bu değil isterse 500 bin kişi izlesin bu benim modumu kullandığı gerçeğini değiştirmeyecek ben isterdim ki çok fazla büyümeden yetkililer araya girsin... Neden bir şey yapmıyorlar aklım almıyor burası kuralları olan bir forum bu çocuk benim emeğime saldırıyor

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ZacaynSley
Server Ip/DNS: CS36.CSDuragi.COM
Clan İsmi: [AREXIOS]

Mesaj gönderen ZacaynSley »

The​ Professiona͏l yazdı:
Ktalko yazdı:
Hayır üzerinde durulması gereken bu değil isterse 500 bin kişi izlesin bu benim modumu kullandığı gerçeğini değiştirmeyecek ben isterdim ki çok fazla büyümeden yetkililer araya girsin... Neden bir şey yapmıyorlar aklım almıyor burası kuralları olan bir forum bu çocuk benim emeğime saldırıyor

Yetkililerle alakası olmayan bir konu calısıp yaptıgı mod daha cok düzenledigi 1.5 2 ay boyunca bununla ilgili calıstı yasın kacsa kac burda yas gösterisi yapma ister 20 ol ister 30 ister dünyaya tanıt istersen uzaya farketmez kimseye köpek diyemezsin sanaldan cok kolay konusulan konular bunlar hakaretler vb. kimseye cocuk köpek vb hakaret edemezsn burayı boş boş yorumlarla doldurmak istemiyorum cok istiyosan yaz özelden bulusup konusalım iyi forumlar.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

DeJavu'
Server Ip/DNS: 213.238.173.53
Clan İsmi: World War'Z

Mesaj gönderen DeJavu' »

Sen ne diyorsun değişik ? kaslı fotoğraf attın diye normal hayatta bizi mi döveceksin ergen.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ZacaynSley

DeJavu' yazdı:Sen ne diyorsun değişik ? kaslı fotoğraf attın diye normal hayatta bizi mi döveceksin ergen.
:D Kaslı fotoğraf attın diye bizimi döveceksin diyorsunda :D cok istiyosan normal fotomu koyup döveyim ? olay kastan ibaret ;)
En son ZacaynSley tarafından Cmt Eyl 09, 2017 4:41 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ktalko
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen Ktalko »

Çok Dövmek İstiyorsan Benide Dövsene. Reele Çağırmak :) Mod Editlemek Mod Yapmak Olmuyor Değil Mi :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ZacaynSley

Ktalko yazdı:Çok Dövmek İstiyorsan Benide Dövsene. Reele Çağırmak :) Mod Editlemek Mod Yapmak Olmuyor Değil Mi :)
İstanbul / bayrampasa / melek caddesi kardeşim sabah 9 - aksam 11 ordayım köşede bulursun beni

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ZacaynSley

Moda gelince az sonra paylaşılacak o mod zaten kafanızda bi soru işareti kalmasın

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli