2017 Güvenlik Sistemi Panel.
Moderatör: Moderatörler
-
bu sadace bir onay kodumu yani ben girerken 1 mesaj geldi gmailme yazdım oraya girdim mesela ama 1 kereliğine mi çünkü paneli bi arkadaşıma verdim beraber işletiyoruz çok güvenilir bi sorun olurmu?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
her girdiğinde oluyor ortağımla bu problemi yaşıyoruz abim gibidir e postam onda sorumluluk sizde yaniJoseFine yazdı:bu sadace bir onay kodumu yani ben girerken 1 mesaj geldi gmailme yazdım oraya girdim mesela ama 1 kereliğine mi çünkü paneli bi arkadaşıma verdim beraber işletiyoruz çok güvenilir bi sorun olurmu?
Linklerini gizle |
-
yada hesaplarin mail adreslerini degistirebilelim.
bizde de buna benzer sorun var.
clanin eski yoneticilerini mail adresini kulaniyoruz.
bizde de buna benzer sorun var.
clanin eski yoneticilerini mail adresini kulaniyoruz.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 160
- Server Ip/DNS: Ts85.Csduragi.info
- Clan İsmi: DehseTR Jail
-
bizdede ayni sorun var. su an odeme bildirimi dahi yapamiyorum.
mail de deistiremiyoruz. mail adresi clanin eski yoneticilerinin.
nasil yardimci olursunuz?
mail de deistiremiyoruz. mail adresi clanin eski yoneticilerinin.
nasil yardimci olursunuz?
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 160
- Server Ip/DNS: Ts85.Csduragi.info
- Clan İsmi: DehseTR Jail
Enis Bence en iyisi Kendinize Ful yetkili alt panel Açın sıkıntı Çıkmaz
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 881
Konu İle İlgisini Anlayamadım?!KAYABEY yazdı:Kardeşim sen önce bi imzanı değiştir bence unutmuşsun galiba
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs11.csduragi.net
- Clan İsmi: HospitaL 卍 KLan
@Yek'-ta
[@Bilinmeyen Etiket]
Farklı IP adreslerinden CsdPanel giriş sağlandığında ,kayıtlı panel sahibinin giriş yaptığına dair mail ile teyit edilmesi ve güvenlik açısından gayet başarılı ve güzel bir sistem ,bu konuda ayrıca teşekkür ederiz..
Ancak şöyle bir durum var ki ;
Tarafımdan sabah işyerinde ve akşam da evde olmak üzere sadece iki farklı IP adres üzerinden kayıtlı CsdPanele giriş sağlanmaktadır..
Bu durumu bu sabah farkına vardım.Başarılı bir sistem üzerinden bir şikayetimiz yoktur..
En başta Farklı olarak gözetilen Işyeri ve Evimizdeki IP adreslerimizin mail ile teyit alındıktan ve güvenlik sağlandıktan sonra ve daha sonraki aşamalarda tekrar aynı IP adresler üzerinden giriş yapıldığında yine ve yeniden CsdPanelin mail üzerinden güvenlik aşamasından geçirilmesi ve bu duruma sürekli maruz kalmak başarılı bir sistem için olumlu sonuç doğurmaz..
Bu başarılı sistemin kayıtlı CsdPanel 'e giriş yapılan ve güvenlik aşamalarından geçirilen IP adreslerinin sonraki girişlerde ise yeniden güvenlik aşamasından geçirilmemesini ve IP adreslerinin sistem tarafından kayıt altına alınmasını talep ediyoruz..
[@Bilinmeyen Etiket]
Farklı IP adreslerinden CsdPanel giriş sağlandığında ,kayıtlı panel sahibinin giriş yaptığına dair mail ile teyit edilmesi ve güvenlik açısından gayet başarılı ve güzel bir sistem ,bu konuda ayrıca teşekkür ederiz..
Ancak şöyle bir durum var ki ;
Tarafımdan sabah işyerinde ve akşam da evde olmak üzere sadece iki farklı IP adres üzerinden kayıtlı CsdPanele giriş sağlanmaktadır..
Bu durumu bu sabah farkına vardım.Başarılı bir sistem üzerinden bir şikayetimiz yoktur..
En başta Farklı olarak gözetilen Işyeri ve Evimizdeki IP adreslerimizin mail ile teyit alındıktan ve güvenlik sağlandıktan sonra ve daha sonraki aşamalarda tekrar aynı IP adresler üzerinden giriş yapıldığında yine ve yeniden CsdPanelin mail üzerinden güvenlik aşamasından geçirilmesi ve bu duruma sürekli maruz kalmak başarılı bir sistem için olumlu sonuç doğurmaz..
Bu başarılı sistemin kayıtlı CsdPanel 'e giriş yapılan ve güvenlik aşamalarından geçirilen IP adreslerinin sonraki girişlerde ise yeniden güvenlik aşamasından geçirilmemesini ve IP adreslerinin sistem tarafından kayıt altına alınmasını talep ediyoruz..
Linklerini gizle |
-
@uzman59 Katiliyorum , Böylelikle Ortaklarimiz Ilede Sorun Yaşamayiz
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Üst panelde ortak kullanım diye bir şey yoktur. Tespiti halinde zaten hesap kapatımına gider.
Ortak dediğiniz kişilere alt panel verebilirsiniz.
Sistem bu şekilde olacaktır, değişiklik düşünmemekteyiz
https://www.csduragi.com/hizmetsozlesmesi.html
3 . 13. Müşteri , Servis Sağlayıcı üzerinde oluşturmuş/oluşturulmuş olan hesap bilgilerini 3. şahıslar ile paylaşamaz,satamaz,takas edemez. Tespiti halinde Müşteri hesabı bloke edilir, hizmetleri iptal edilip geri ödeme yapılmaz.
Ortak dediğiniz kişilere alt panel verebilirsiniz.
Sistem bu şekilde olacaktır, değişiklik düşünmemekteyiz
https://www.csduragi.com/hizmetsozlesmesi.html
3 . 13. Müşteri , Servis Sağlayıcı üzerinde oluşturmuş/oluşturulmuş olan hesap bilgilerini 3. şahıslar ile paylaşamaz,satamaz,takas edemez. Tespiti halinde Müşteri hesabı bloke edilir, hizmetleri iptal edilip geri ödeme yapılmaz.
Linklerini gizle |