Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Karanlik serveri GameTracker ban.

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

amad
Clan İsmi: Ke$`h | Gaming
İletişim:

Mesaj gönderen amad »

oCezaMelegi yazdı:Hocam 18.ip bakin artik server da 20 t 2 ct 3 spec kisi artik oyuncularımız sosyal medya vs girerken bile oyundan çıkıyor resmen 10 dk dahi olsa afk kalmayı yasakladik millet ts de duruyor ama cs oynamadiklari yada farkli isleri oldugu icin cs girmiyor tek tek jailbreak sw ler gidiyor yönetime yeni adam alındı vs diolar hayırlısı belki csduragi ilerde kendi gametrackerini olusturur :D
O kadar kasmaya gerek yok ki bi afk kick eklentisi yüklersiniz olay biter. Zaten bence önümüzdeki günlerde bu eklenti zorunlu hale getirilir diye düşünüyorum.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

YeKTaBEYy
Clan İsmi: IMPERIAL GAMING
İletişim:

Mesaj gönderen YeKTaBEYy »

Cs42 ve Bizimde Gitti Yapcak Hiçbirşey Yok Malesef Geçmiş Olsun Hepimize

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

TaaRRuZ
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İletişim:

Mesaj gönderen TaaRRuZ »

2. İpmizde ban yedi yeni gelen admin helal olsun afk atmadan ban yedik :d 3 saat oldu ipyi kuralı
(AFK Kick Vardı Serverde)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

TaaRRuZ yazdı:2. İpmizde ban yedi yeni gelen admin helal olsun afk atmadan ban yedik :d 3 saat oldu ipyi kuralı
Daha 3 saat evvel Alper i TS den uyardım ve şimdi ban yediğinizi mi söylüyorsunuz ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

TaaRRuZ
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İletişim:

Mesaj gönderen TaaRRuZ »

Yek'-ta yazdı:
TaaRRuZ yazdı:2. İpmizde ban yedi yeni gelen admin helal olsun afk atmadan ban yedik :d 3 saat oldu ipyi kuralı
Daha 3 saat evvel Alper i TS den uyardım ve şimdi ban yediğinizi mi söylüyorsunuz ?
Dediğini yaptık afk ların hepsini 5dk banladım ve afk kick koyduk ama fayda etmedi.Neyse hakkımızda hayırlısı.İyi geceler

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

İMANSIZ WINSTON HOCA
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: 213.238.173.44
Clan İsmi: TeamTR Gaminq
İletişim:

Mesaj gönderen İMANSIZ WINSTON HOCA »

Ahh Ahh Bu Konu Üstüne Yapılcak Başka Yorum Yok Bence Konuyu Uzatmanın Hiç Bir Anlamı Yok 3 Saat Önce Yekta İle Konuştum Afk Kickledik Ve Plugini Kurduk Ama Yine Banlandık Yapıcak Birşey Yok Rekabet Bitti Bana Göre Bundan Sonra Tamamen Ortama Ve Sohbete Bakıcam Herkez İçin Hayırlısını Diliyorum Arkadaşlar İnşallah Daha Temiz Ve Daha İyi Bir Ortam Kurarız Jail Devleri Olarak Birbirimzi Biliyoruz Kim Daha İyi Kim Daha Kötü Bunu Biliyorsak Bu Bize Yeter Rekabeti Aramızda Tekrardan Yaparız Zaten Önemli Olan Sohbetin Muhabbetin Bozulmaması Neyse Herkese İyi Geceler İyi Forumlar Arkadaşlar.

Ve Aslında Şunu Söylemek Zorundayım Çoğu Afk Bırakmadan Sıralamaya Giren İnsanların Hakkına Girdiğimiz Ne Yazıkki Doğru Bence Biraz Güzel Oldu Gibi Artık Tatli Bir Rekabet Olucak Kimse Kimsenin Arkasından Kuyu Kazmıcak
Pro Server Açmayı Düşünüyorum Ve Jailde Ayriyetten Durucak Biraz Mod Değiştirme Vakti Geldi Bence Şimdiden Türkiyeyi Ve Csdurağını Temsil Eden Kardeşlerime , Abilerime Saygılarımı Sunuyorum Teşekkür Ediyorum.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

serkan ebcin

Mesaj gönderen serkan ebcin »

Sanırım bot sistemi açığı var yani şikayetleri robot kontrol ediyo youtubedede açık vardı bu şekil aleyna tilki vs şarkılar gitmişti hatta belirli aşırı şekilde report edilirse sistem otomatik olarak banlar bu sistem var sanırım

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
KG51
Server Ip/DNS: 213.238.173.XX
Clan İsmi: Karanlık Gaming

Mesaj gönderen KG51 »

Açıkçası biz ortamımızla ve herkesin olduğu gibi gametrackerde hedeflerimizi büyüterek biyerlere gelerek ne yazıkki emeklerimiz çalındı. Açıkçası bundan sonra benim ve clanımın gtde sıralama umrumuzda değildir. Ancak oyuncularımın online saatine göre sadece server için Yen'i eğlenceli uygulamalar koyucam. Sadece şunu sorucam oyuncularım gametracker sıralaması için değil normal oyunda oyunun eğlencesi için afk bıraksa csduraginda serverimiz kapatılırmı.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

Banlandiktan sonra haylaha AFK birakan kisiler icin calismalarimiz yakinda kendini gosterecektir. Serverlerinizde afk birakip serverini banlatanlar (suankinler haric birdaha banlatirlarsa) islem baslatacagiz. Ban listesini cikarttik cogu sunucu sorunlu (afk bot vs) cikmakta buradan kamuoyuna duyrulur

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

DeLLiTürk

Mesaj gönderen DeLLiTürk »

Bence şuan en zararda olan csduragı ömer bey siz belki bu ipleri bırakıcaksınız ancak csduragı ilerleyen günlerde problem yaşabilir.Bence csduragı kendini koruması için kapora gibi +50-100 TL gametracker güvence ücreti gibi birşey almalıdır.Zararı karşılamaz ancak kullanıcılar dikkatli davranır.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala