Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Karanlik serveri GameTracker ban.

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

KARANLIK GAMETRACKER BAN

Mesaj gönderen Yek'-ta »

İlk olarak şunu belirteyim, Ömer TELLİ GameTracker yetkilisi değildir, bizde yetkilisi değiliz. Benim moderator olarak konuştuğum birisi vardı ama artık moderatorlük yapmıyor GT de.
CSDurağının GameTracker ile herhangi bir bağlantısı yoktur, sadece iplerin sıralandığı bir yerdir. Ve hizmet sözleşmenizi hatırlatmak isterim.
  • 3 . 12. Müşteri , kiralamış olduğu cs sunucu hizmetinde oyun içi/oyun dışı , her türlü platformda Servis Sağlayıcıyı zor durumda bırakacak , Servis Sağlayıcının marka imajını zedeleyecek , Servis Sağlayıcının hizmet döneminde veya sonunda zarar edecek davranışlarda bulunmayacağını beyan, kabul ve taahhüt eder.
    3 . 17. Müşteri , almış olduğu CS SUNUCUSU hizmetininde değer kaybedecek durumlar yaşatmayacağını kabul beyan ve taahhüt eder.
Hal böyle olunca Ömer TELLİ ip adreslerinizi elinizden alabilirdi ama ani gelişen bir olay olduğu için alttan aldı.
Bileğiniz hakkıyla afk bırakarak GT de rank kasıyorduk diyorsunuz, peki GT kurallarından haberiniz var mıydı?
Ömer TELLİ yazdı:Gametrackerın yaptırım sebepleri arasında "idle player" diye bir tabir var.
Bunu afk oyuncular, kasıtlı/kasıtsız çok fazla askıda bıraktırılmış oyuncular veya benzeri şekilde algılayabilirsiniz.

https://www.gametracker.com/forums/foru ... ead=108517
Açıp okuyunuz, İngilizceniz yoksa en kötü çeviri yapıp okuyunuz.
Banlananlar sadece CSDurağı ipleri olmadı, banlananlar sadece jail ipler olmadı, banlananlar sadece TR ipleri olmadı. Benim dünya sıralamasında sık sık gördüğüm 20 afk sı ile ünlü ZM ipler yok.
Şunu belirtmek isterim; GameTracker yetkilileri ya değişti yada kuralları hatırlayıp tek tek banladılar.

Bu konu kapanmıştır, ip adreslerinizin banını GT üzerinden kaldırmaya çalışın. Bizim yapabileceğimiz bir şey yoktur.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
KG51
Server Ip/DNS: 213.238.173.XX
Clan İsmi: Karanlık Gaming

Mesaj gönderen KG51 »

Zaten ben sizi suçlu tutmuyorum gametrackerin olduğunu biliyorum sadece buna bir önlem alınabilirmi diye fikir soruyorum diğer yazılar içinde teşekkür ederim en kötü ingilizceyle durumu kurtarmaya çalışçaz gametracker forum üzerinden. Bide şu garibime geliyor geçmişte baya clan afk bırakarak gametrackerde 1. oldular yanlız bu zamanda gametracker adminleri bizi banladıysa bu işte bir iş var . Kusura bakmayın yorduk sizide .
En son KG51 tarafından Prş Eyl 07, 2017 11:48 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

vanessaaa

Mesaj gönderen vanessaaa »

Cogu server gt de gg oldu dunya 1 ciligini yasayamayan kardeslerimize seslenelim elbet bir gun dostum :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

serkan ebcin

Mesaj gönderen serkan ebcin »

var bu işte birşey ama hadi bakalım hayırlısı geçmiş olsun csd sitesinde gt gibi bir sıralama olabilirmi olursa çok iyi olur gt muhabbeti ortadan kalkar sorunlar kararlar vs [@Bilinmeyen Etiket]

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

cs7, cs18, cs83, cs84, cs140, cs172, cs226 var mı saymadığımız?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

ForeV

Mesaj gönderen ForeV »

Geçmiş Olsun

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

İMANSIZ WINSTON HOCA
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: 213.238.173.44
Clan İsmi: TeamTR Gaminq
İletişim:

Mesaj gönderen İMANSIZ WINSTON HOCA »

Yek'-ta yazdı:cs7, cs18, cs83, cs84, cs140, cs172, cs226 var mı saymadığımız?
Yok Herhalde.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

İMANSIZ WINSTON HOCA
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: 213.238.173.44
Clan İsmi: TeamTR Gaminq
İletişim:

Mesaj gönderen İMANSIZ WINSTON HOCA »

Aslında Serkan'ın Dediği Mantıklı Kendi Aramızda Bir Rekabet Oluştururuz Daha Tatlı Bir Rekabet Olabilir Bilemiyorum.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

İMANSIZ WINSTON HOCA yazdı:Aslında Serkan'ın Dediği Mantıklı Kendi Aramızda Bir Rekabet Oluştururuz Daha Tatlı Bir Rekabet Olabilir Bilemiyorum.
Rahat bir şekilde afk bıraktırıp ban yemeyeceğiniz ve buna rekabet diyeceğiniz bir yer mi? Kimse umursamaz. GT yaptığı hamlesi ile yeniden güveni oturttu, haklı rekabetin önünü açtı. Bir çok pro ip şuan yeniden GT kasmak için uğraşabilir.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

oCezaMelegi
Server Ip/DNS: 213.238.173.18
Clan İsmi: [I]ncredibLe'S
İletişim:

Mesaj gönderen oCezaMelegi »

Hocam 18.ip bakin artik server da 20 t 2 ct 3 spec kisi artik oyuncularımız sosyal medya vs girerken bile oyundan çıkıyor resmen 10 dk dahi olsa afk kalmayı yasakladik millet ts de duruyor ama cs oynamadiklari yada farkli isleri oldugu icin cs girmiyor tek tek jailbreak sw ler gidiyor yönetime yeni adam alındı vs diolar hayırlısı belki csduragi ilerde kendi gametrackerini olusturur :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala