merebalar serverim zombie plague ve ben bu servere çok değişik bir özellik eklemek istiyorum bu özelliği biohazardda görmüştüm zp içinde yapabilirmisiniz özellik şu bildiğiniz üzere cs 1.6da cso bombaları vardır buz bombası alev bombası vs. bu bombaları bomba modları yani nademodes olmadan kullandıklarını gördüm bombayı nereye atarsanız atın direkman patlıyor çünkü bomba nademodes'daki çarpıcı moda ayarlanmış acaba bunu zpye yapabilcek birisi varmı?
@emirakpinar
@Taha Demirbaş
@PaZee
@Blue
@By.Dehset
@MRX3565
[ZP] Bomba Modları Daha Değişik (istek)
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 216
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.117
- Clan İsmi: Holigan | Clan
Nademode eklentisini ZP modda da kullanabilirsin.
https://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=663892
https://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=663892
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Holiganinda dedigi gibi nademodes eklentisinden modelleri değiştirebilir ve sadece carpma özelligini aktif edebilirsin smayı editleyerek.xNosyBoy yazdı:merebalar serverim zombie plague ve ben bu servere çok değişik bir özellik eklemek istiyorum bu özelliği biohazardda görmüştüm zp içinde yapabilirmisiniz özellik şu bildiğiniz üzere cs 1.6da cso bombaları vardır buz bombası alev bombası vs. bu bombaları bomba modları yani nademodes olmadan kullandıklarını gördüm bombayı nereye atarsanız atın direkman patlıyor çünkü bomba nademodes'daki çarpıcı moda ayarlanmış acaba bunu zpye yapabilcek birisi varmı?
@emirakpinar
@Taha Demirbaş
@PaZee
@Blue
@By.Dehset
@MRX3565
Linklerini gizle |
-
hocam bende pluginler var ama biohazardda çalışıyor acaba rica etsem bunu zpye yapabilirmisiniz buyrun
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: CoveteuS
Denermisin
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-