Öncelikle iyi forumlar ticket falan attım ama bayram dolayısıyla geri dönüş olmadı
Leader Jailbreak ` | CS7.CSDuragi.COM Join 0/0 213.238.173.7:27015 Unknown
Serverimizin gt rank işlemiyor yaklaşık 20-22 saat oldu server yurt dışınamı kapandı bi bakarmısınız
[@Bilinmeyen Etiket]
@Yek'-ta
Gametracker Server 1 gündür Unknown
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 6
-
- Clan İsmi: Masquerade
Öncelikle yurt dışına kapanma gibi bir siz konusu olamaz çünkü seninki kapansa herkesin kapanması lazım ancak 53 de yurt dışındakiler oynayabiliyor
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yanlış Hatırlamıyorsam Gametracker Kimliğine Girip Ordan Servere Start Vermen Gerekiyordu Server Offline Olmuş .
Linklerini gizle |
-
Yaptım ama "count not scan server" hatayı veriyorADDICTEDD yazdı:Yanlış Hatırlamıyorsam Gametracker Kimliğine Girip Ordan Servere Start Vermen Gerekiyordu Server Offline Olmuş .
Linklerini gizle |
-
Tam Emin Değilim Olurmu Olmazmı Bilmiyorum Ama Denemende Fayda Var Tekrar Start Verip Ardından Serveri Resetlermisin .
Linklerini gizle |
-
yok hacı olmuyor aynı şekilde hala unknown böle oluyordu arada ömer abi yapıyordu bakacaz artk onun gelmesini beklicez rank gidecek yapacak bişey yokADDICTEDD yazdı:Tam Emin Değilim Olurmu Olmazmı Bilmiyorum Ama Denemende Fayda Var Tekrar Start Verip Ardından Serveri Resetlermisin .

Linklerini gizle |
-
kesin net konuşuyorsun aşırı saldırıdan kapanmış olabilir başka bir açıklaması olamazki zaten gt şikayet alınca kontrol ediyor oda 10 dk sürüyor bu aşırı birşeymasquerade yazdı:Öncelikle yurt dışına kapanma gibi bir siz konusu olamaz çünkü seninki kapansa herkesin kapanması lazım ancak 53 de yurt dışındakiler oynayabiliyor
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Yüksek atak gelmiştir, sunucu kapanmasın diye yurt dışına kapatmıştır.
Nadir olan birşey, çözüm için ise veri merkezinin mesai yapmasını beklememiz gerekiyor.
Nadir olan birşey, çözüm için ise veri merkezinin mesai yapmasını beklememiz gerekiyor.
Linklerini gizle |