Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

compile ederken hata

Eklenti sorunlarınız ve özel eklenti istekleriniz

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
satknun1997

compile ederken hata

Mesaj gönderen satknun1997 »

Arkadaşlar şu banka pluginini compile ederken bu hataları alıyorum düzeltebilir misiniz ?
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(31) : error 021: symbol already defined: "client_print_color"
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(34) : error 010: invalid function or declaration
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(36) : error 010: invalid function or declaration
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(39) : error 010: invalid function or declaration
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(45) : error 010: invalid function or declaration
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(49) : error 010: invalid function or declaration
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(56) : error 010: invalid function or declaration
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(58) : error 010: invalid function or declaration
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(62) : error 010: invalid function or declaration
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(67) : error 010: invalid function or declaration
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(70) : error 021: symbol already defined: "get_user_team"
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(74) : error 021: symbol already defined: "id"
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(74) : warning 218: old style prototypes used with optional semicolumns
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(77) : error 021: symbol already defined: "id"
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(77) : warning 218: old style prototypes used with optional semicolumns
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(80) : error 021: symbol already defined: "id"
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(80) : warning 218: old style prototypes used with optional semicolumns
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(81) : error 054: unmatched closing brace
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(82) : error 010: invalid function or declaration
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(84) : warning 218: old style prototypes used with optional semicolumns
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(85) : error 054: unmatched closing brace
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(89) : error 010: invalid function or declaration
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(95) : error 021: symbol already defined: "get_players"
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(96) : error 010: invalid function or declaration
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(98) : error 010: invalid function or declaration
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(105) : error 010: invalid function or declaration
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(107) : error 010: invalid function or declaration
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(110) : error 010: invalid function or declaration
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(114) : error 010: invalid function or declaration
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(115) : error 010: invalid function or declaration

Compilation aborted.
26 Errors.
Done.
zp_ammo_bank_Hepsi.sma
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

ahmetcanaltn1

compile ederken hata

Mesaj gönderen ahmetcanaltn1 »

Derleme Sonucu: http://prntscr.com/gfsm7s
warningi düzeltmeye gerek duymadım önemsiz zaten.
zp_ammo_bank_Hepsi.sma
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Poseidon*
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

compile ederken hata

Mesaj gönderen Poseidon* »

ahmetcanaltn1 yazdı:Derleme Sonucu: http://prntscr.com/gfsm7s
warningi düzeltmeye gerek duymadım önemsiz zaten.zp_ammo_bank_Hepsi.sma
Her hata önemlidir kardeş, warningler o kodu okumadığını söyler yani eklenti işleyişini bozar yanlış bilgilendirme olmasın.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

ahmetcanaltn1

compile ederken hata

TeamTR yazdı:
ahmetcanaltn1 yazdı:Derleme Sonucu: http://prntscr.com/gfsm7s
warningi düzeltmeye gerek duymadım önemsiz zaten.zp_ammo_bank_Hepsi.sma
Her hata önemlidir kardeş, warningler o kodu okumadığını söyler yani eklenti işleyişini bozar yanlış bilgilendirme olmasın.
zaten hatada nasıl düzeltileceği yazmaktadır kendi serverim'dede warningli bir sürü hatalı plugin mevcut hiç bir sıkıntı yok.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Red
Server Ip/DNS: x
Clan İsmi: Mr.GaminG

compile ederken hata

Mesaj gönderen Red »

buyur
20170901_153317.png

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

ahmetcanaltn1

compile ederken hata

realgaming yazdı:buyur 20170901_153317.png
benim attığımı indirip disconnect imi düzeltin?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Red

compile ederken hata

Mesaj gönderen Red »

ahmetcanaltn1 yazdı:
bilmiyorum ordan indirdim tekini :D + seninkinide düzeltmesi kolayki yek-ta zaten paylaştı nasıl düzeltileceğini

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

ahmetcanaltn1

compile ederken hata

realgaming yazdı:
ahmetcanaltn1 yazdı:
bilmiyorum ordan indirdim tekini :D + seninkinide düzeltmesi kolayki yek-ta zaten paylaştı nasıl düzeltileceğini
fakat ben kimse'den bakıp yapmıyorum. zaten kutuphanem'de mevcut.
ayrıyeten büyük bir ihtimale benim kini almışsın.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Red

compile ederken hata

Mesaj gönderen Red »

hiçbi fikrim yok hatalı oldugunun fotografını gördüm disconnectin onuda düzeltip attım bunda bu kadar büyütecek ne var ? istersen at bana colorchat hatalı eklenti düzeltip vereyim sorun yok

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

ahmetcanaltn1

compile ederken hata

realgaming yazdı:hiçbi fikrim yok hatalı oldugunun fotografını gördüm disconnectin onuda düzeltip attım bunda bu kadar büyütecek ne var ? istersen at bana colorchat hatalı eklenti düzeltip vereyim sorun yok
ben sana sorun var demedim ki? ayrıca büyütmüyorum ki zaten sadece sordum asıl sen yanlış anladın :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala