Bu yanlış hatırlamıyorsam çoklu nükleer bombaydı değil mi renkli felan filan? Eğer oysa ki o galiba (indirip bakmadım telefondayım) kural ihlalini bende çözememiştim.
ExecuteHamB buradaki exec 'ten mi bahsediyorsun?
Eğer öyle ise yanılıyorsunuz ExecuteHam ve ExecuteHamB komutları yasak değil ve bu komutların exec komutu ile alakası yok.
Colditz yazdı:ExecuteHamB buradaki exec 'ten mi bahsediyorsun?
Eğer öyle ise yanılıyorsunuz ExecuteHam ve ExecuteHamB komutları yasak değil ve bu komutların exec komutu ile alakası yok.
Kardeşim Mesela jbmenulerde Cebindeki TL yazdığı zaman bind komutuyla alakası olmamasına rağmen hata veriyordu. Bundada öyle birşey olur zannettim ama yasaklı olan "exec miş sanırsam. Küçümser gibi gülmen hoşuma gitmedi. Ayrıca hatayıda buldum düzelttim. Lütfen bilmediğin konular hakkında biliyormuş gibi davranma. Hoş olmuyor.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
En son legolalp tarafından Cum Eyl 01, 2017 1:47 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kardeşim Mesela jbmenulerde Cebindeki TL yazdığı zaman bind komutuyla alakası olmamasına rağmen hata veriyor. Bundada öyle birşey olur zannettim ama yasaklı olan "exec miş sanırsam. Küçümser gibi gülmen hoşuma gitmedi. Ayrıca hatayıda buldum düzelttim. Lütfen bilmediğin konular hakkında biliyormuş gibi davranma. Hoş olmuyor.
Ben şuana kadar hiçbir zaman bunlar yüzünden hata almadım. Cebindeki (bind) & Execute (exec) mesela.
Bu arada hatalı yeri söyleseydin çok iyi olurdu. Teşekkürler