Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

sw yi doldurmak için gerekli pluginler neler olmalı

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

TheVeil1
Server Ip/DNS: Cs189.Csduragi.Com
Clan İsmi: BlackWord

Mesaj gönderen TheVeil1 »

Herşeyi Boş Ver Jaili Felan Güzel Bir Ekibin Varsa Deathrun Mod Ayarla.
Bugün Sabah Ben Kendi Deathrun Serverimde 29ları Gördüm Bide Server Ön İpde Değil cs189 Akşam 32 Çıktı İndi Ama Çoğunlukla 23 Altına Az Düşüyor Deathrun Mapta Slotlara Adminlere Özel Bir Menu Yaparsanız Hem Para Kazanırsınız Hemde Eğlenirsiniz.
Tabi Serverde Yetkili Olması Lazım Bazilari T Gecer Gecmez Oyundan Çıkıp Geliyor Küfür Çok Ediliyor Küfür Edenleri Gaglasan Yeter :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ktalko
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen Ktalko »

Alper uymayın :D :D pluginlerden önce ekip olması lazım. 5 yönetim 2 asistan gibi değil. Asla bi diğeri bi diğerine sen yaz felan diyip bıktırmamalı. Şahsen ben hem saldırı almayalım diye herkese öyle yetkiyi vermiyorum. Adama bakıyorum 1 yıldır yanımda konuşuyorum paneli öğretiyorum mantığı vs. öyle veriyorum. Başımdan geçen birşeyi anlatayım sana. 1 hafta full Server ile ilgilendim yetkileri asistan yerine ben yazdım nasıl konuşma gerektiğini felan anlatma ayağına. Normal kurucular gibi kurucu odasına geçip oynamıyordum. Sohbet odasında duruyordum 1 saatte bi gidip tek tek konuşuyorum. Adamların hoşuna gidiyor. (eslem nasılsın?, melis nasılsın? Zagros nasılsın? Tarzı) en sonra arkadaşlar serverde olmayan varsa servere girebilir mi? İnsanlara emir vermek bi yerden soğutur. Ve her gün böyle geçti toplantı 28 - 30 kişi geçti. 1 hafta kurucu odasında geçtim ilgilenmedim toplantı ise 18 kişi geçti. Yani ilgi ile oluyor bu işler. Çoğu jail oynayanda artık pluginlere öyle önem vermiyor, plugin yerine komutcu önemli.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

IMANSIZ WINSTON HOCA
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: 213.238.173.44
Clan İsmi: Wild Gaminq
İletişim:

Mesaj gönderen IMANSIZ WINSTON HOCA »

Ktalko yazdı:Alper uymayın :D :D pluginlerden önce ekip olması lazım. 5 yönetim 2 asistan gibi değil. Asla bi diğeri bi diğerine sen yaz felan diyip bıktırmamalı. Şahsen ben hem saldırı almayalım diye herkese öyle yetkiyi vermiyorum. Adama bakıyorum 1 yıldır yanımda konuşuyorum paneli öğretiyorum mantığı vs. öyle veriyorum. Başımdan geçen birşeyi anlatayım sana. 1 hafta full Server ile ilgilendim yetkileri asistan yerine ben yazdım nasıl konuşma gerektiğini felan anlatma ayağına. Normal kurucular gibi kurucu odasına geçip oynamıyordum. Sohbet odasında duruyordum 1 saatte bi gidip tek tek konuşuyorum. Adamların hoşuna gidiyor. (eslem nasılsın?, melis nasılsın? Zagros nasılsın? Tarzı) en sonra arkadaşlar serverde olmayan varsa servere girebilir mi? İnsanlara emir vermek bi yerden soğutur. Ve her gün böyle geçti toplantı 28 - 30 kişi geçti. 1 hafta kurucu odasında geçtim ilgilenmedim toplantı ise 18 kişi geçti. Yani ilgi ile oluyor bu işler. Çoğu jail oynayanda artık pluginlere öyle önem vermiyor, plugin yerine komutcu önemli.
Kanka Verdiğin Bilgiler Benimkiyle Aynı :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ktalko
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen Ktalko »

IMANSIZ WINSTON HOCA yazdı: Kanka Verdiğin Bilgiler Benimkiyle Aynı :D
Ben örneklendirdim aypey bey. :)