Herşeyi Boş Ver Jaili Felan Güzel Bir Ekibin Varsa Deathrun Mod Ayarla.
Bugün Sabah Ben Kendi Deathrun Serverimde 29ları Gördüm Bide Server Ön İpde Değil cs189 Akşam 32 Çıktı İndi Ama Çoğunlukla 23 Altına Az Düşüyor Deathrun Mapta Slotlara Adminlere Özel Bir Menu Yaparsanız Hem Para Kazanırsınız Hemde Eğlenirsiniz.
Tabi Serverde Yetkili Olması Lazım Bazilari T Gecer Gecmez Oyundan Çıkıp Geliyor Küfür Çok Ediliyor Küfür Edenleri Gaglasan Yeter
Alper uymayın pluginlerden önce ekip olması lazım. 5 yönetim 2 asistan gibi değil. Asla bi diğeri bi diğerine sen yaz felan diyip bıktırmamalı. Şahsen ben hem saldırı almayalım diye herkese öyle yetkiyi vermiyorum. Adama bakıyorum 1 yıldır yanımda konuşuyorum paneli öğretiyorum mantığı vs. öyle veriyorum. Başımdan geçen birşeyi anlatayım sana. 1 hafta full Server ile ilgilendim yetkileri asistan yerine ben yazdım nasıl konuşma gerektiğini felan anlatma ayağına. Normal kurucular gibi kurucu odasına geçip oynamıyordum. Sohbet odasında duruyordum 1 saatte bi gidip tek tek konuşuyorum. Adamların hoşuna gidiyor. (eslem nasılsın?, melis nasılsın? Zagros nasılsın? Tarzı) en sonra arkadaşlar serverde olmayan varsa servere girebilir mi? İnsanlara emir vermek bi yerden soğutur. Ve her gün böyle geçti toplantı 28 - 30 kişi geçti. 1 hafta kurucu odasında geçtim ilgilenmedim toplantı ise 18 kişi geçti. Yani ilgi ile oluyor bu işler. Çoğu jail oynayanda artık pluginlere öyle önem vermiyor, plugin yerine komutcu önemli.
Ktalko yazdı:Alper uymayın pluginlerden önce ekip olması lazım. 5 yönetim 2 asistan gibi değil. Asla bi diğeri bi diğerine sen yaz felan diyip bıktırmamalı. Şahsen ben hem saldırı almayalım diye herkese öyle yetkiyi vermiyorum. Adama bakıyorum 1 yıldır yanımda konuşuyorum paneli öğretiyorum mantığı vs. öyle veriyorum. Başımdan geçen birşeyi anlatayım sana. 1 hafta full Server ile ilgilendim yetkileri asistan yerine ben yazdım nasıl konuşma gerektiğini felan anlatma ayağına. Normal kurucular gibi kurucu odasına geçip oynamıyordum. Sohbet odasında duruyordum 1 saatte bi gidip tek tek konuşuyorum. Adamların hoşuna gidiyor. (eslem nasılsın?, melis nasılsın? Zagros nasılsın? Tarzı) en sonra arkadaşlar serverde olmayan varsa servere girebilir mi? İnsanlara emir vermek bi yerden soğutur. Ve her gün böyle geçti toplantı 28 - 30 kişi geçti. 1 hafta kurucu odasında geçtim ilgilenmedim toplantı ise 18 kişi geçti. Yani ilgi ile oluyor bu işler. Çoğu jail oynayanda artık pluginlere öyle önem vermiyor, plugin yerine komutcu önemli.