sw yi doldurmak için gerekli pluginler neler olmalı
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 23
arkadaşlar sw mizi doldurabilmek için bazı eklentiler olması gerekiyormuş bunlar neler hangi pluginleri yüklesek playerların dikkatini çekeriz bilgi verirseniz minnet duyarım tşkler.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Öncelikle modunuz nedir?
Jail ise çeşit çeşit jbmenu olabilir. Veya çeşitli isyan menüleri. Oyuncuların daha çok serverda olmasını sağlar.
Jail ise çeşit çeşit jbmenu olabilir. Veya çeşitli isyan menüleri. Oyuncuların daha çok serverda olmasını sağlar.
Linklerini gizle |
-
-
Dediğim gibi jbmenu veya mahkumlara özel isyan menü yapabilirsiniz. Bu userleri daha çok serverda tutmaya yarayabilir.
Eğer redbull a karşı değilseniz, redbull açabilirsiniz. Ben tercih etmiyorum yine de redbullu
Öncelikle model var ise azaltmanız gerek. Birçok kişi servera girerken yüklemeyi beklemeden çıkabiliyor.
Eğer redbull a karşı değilseniz, redbull açabilirsiniz. Ben tercih etmiyorum yine de redbullu

Öncelikle model var ise azaltmanız gerek. Birçok kişi servera girerken yüklemeyi beklemeden çıkabiliyor.
Linklerini gizle |
-
Herşeyden once yonetim kadrosu ve ortam gereklidir, bunlar olduktan sonrasi gerisi gelir 

Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1206
- Server Ip/DNS: 213.238.173.44
- Clan İsmi: Wild Gaminq
- İletişim:
Sana Gerekli Bilgileri Vereyim Jbmenü İstersen Pm Atarım Ctmenü İle Ve Yönetim Kadron Sağlam Olucak Çoluk Çocuk Olmicak Slot Ve Komutcularının Fazla Olması Gerekiyor Gececi Bir Ekip Bulman Gerekiyor Eğerki Gametracker'da Sıralamaya Girmek İstiyosan Ve İlgilenmek Devamlı İlgilenmek Gerekiyor Boşlamamk Gerekiyor 3 Gün Cumartesi Günü İle Toplantı Yapıyorum Hergün Öneri Ve Şikayet İçin Toplantı Yapıyorum Yetkili Kişilerin Ve Userlerin Önerisi Çok Önemli Devamlı Onlarla İlgilenip Dinlemen Gerekiyor En Önemlisi İlgilenmek Bunu Bilmeni İsterim Jailbreak Hassas Bir Mod İlgilenmessen Asla Dolmaz Eklentiler Fazla Olmasın Serverde Fps Düşüklüğü Yaratır Ve User Girmez Önemli Olanlar Her Zaman User Bunu Unutma Başka Birşey Varmıdır Bilemem Onlarıda Diğer Jailbreak Kurucuları Yazabilir.
İnşallah Verdiğim Bilgiler İşine Yarar İyi Forumlar.
İnşallah Verdiğim Bilgiler İşine Yarar İyi Forumlar.
Linklerini gizle |
-
Sana bir tavsiye verim dostum zombie modlarına adam iyi geliyor onunla adam çekebilirsin bu 1 2.cisi jailbreak mod kullanıyorsun serverine acilen profesyonel bir komutçu almalısın swi 20den indirmeyen biri mesela?
ben arkadaşımın jailbreak serverinde swi 17den indirmiyordum artık komut vermekten ses tellerimi kaybettim :d
ben arkadaşımın jailbreak serverinde swi 17den indirmiyordum artık komut vermekten ses tellerimi kaybettim :d
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Hee Bak Serverinde Gece Bulunmasi Gereken 4 Tane Komutcu Bulman Lazım Sabit Olucak Gececi Bir Ekip Oluştur Onlar Gece İlgilenicek Ve Gece Servere Bakıcaklar Bende Gece - Gündüz - Öğlen Bakıcak Bir Ekip Var Server Boşaldığı Gibi Destek Olarak Hemen Servere Sokuyolar Akıllı Adamlar Bulman Lazım Serveri Harbi Yöneticek İnsanları Sakın Kaybetme Ve Haksızlık Yapma Ortadan İkiye Bölünür Sw Yaşadım Çünkü Ama En Önemliside Sensin Devamlı İlgilenmen Gerekir Başlarında Durup İsyan Team Kur Sohbet Et Toplantı Yap Saat Farketmez Gece Saat 3 de 61 Kişiye Toplantı Yaptığımı Hatırlıyorum Herkezi Hergün Topla Sohbet Amaçlı Bir Şikayet Ve Öneri Al Bunları Yaparsan Servere Ve Sana Bağlanırlar Kemik Kadronu Yok Et Has Bir Kadro Kur Etkinlik Yap Haftada 3 Kez Veya 2 Kafana Göre Etkinlik Oluştur Sana Yaptığım Herşeyi Anlattım Benden Bu Kadar 

Linklerini gizle |
-
@IMANSIZ WINSTON HOCA Ayıp ettin fikrini verdiğin için sağol bile demedin püü yazıklar olsn .d
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
ahahhahaSlayerGaming yazdı:@IMANSIZ WINSTON HOCA Ayıp ettin fikrini verdiğin için sağol bile demedin püü yazıklar olsn .d

Linklerini gizle |