yetkiver çalışmıyor
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 160
- Server Ip/DNS: Ts85.Csduragi.info
- Clan İsmi: DehseTR Jail
-
- Server Ip/DNS: x
- Clan İsmi: Mr.GaminG
yetkiver çalışmıyor
burası yardım forumudur + sizin kullanıcıları uyarma hakkınız yoktur kimse kimseye karışamaz lütfen önce kuralları okuyun.Colditz yazdı:@By-Muhammed
Herşeyi ayağınıza bekliyorsunuz ya bunu hiç sevmiyorum. E yetkisine al L yetkisine al vsvs.
Aç sma içini ADMIN_SLAP yazan yeri ADMIN_RCON yap. Al sana L yetkisine aldın.
Herşey için istek açıp durmayın
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
-
Konu Sahibi
-
yetkiver çalışmıyor
plugins.ini içinde ne gibi bi ayar ? anlamadım plugin aktif etmemi ? başka tür bişey mi ?By-Muhammed yazdı:bide plugins ini içind e bi ayar yapıoz o ne ?
Linklerini gizle |
-
yetkiver çalışmıyor
Uyarma değil, sadece öneri gibi birşey. Adamlara nasıl yetki değişimi yapıldığını öğretemediğimiz için adamlar sürekli konu açıyor.realgaming yazdı:burası yardım forumudur + sizin kullanıcıları uyarma hakkınız yoktur kimse kimseye karışamaz lütfen önce kuralları okuyun.Colditz yazdı:@By-Muhammed
Herşeyi ayağınıza bekliyorsunuz ya bunu hiç sevmiyorum. E yetkisine al L yetkisine al vsvs.
Aç sma içini ADMIN_SLAP yazan yeri ADMIN_RCON yap. Al sana L yetkisine aldın.
Herşey için istek açıp durmayın
Adam sma içini açıp birkaç şey anlasa, zaten istek bölümüne bir şey yazması gerekmeyecek. Her neyse böyle devam edin fark etmez.
Bu arada bu eklenti için adam yetkisini değiştir demiş ya sma içini not belgesi ile açsa bunu görecek. Bazı kişiler hiç uğraşmadan beleşçilik için kullanıyor forumu. Ben uğraşmayayım enayinin biri yapar zaten mantığı ile konu açanlar oluyor.
Kod: Tümünü seç
#define yetkivererisim ADMIN_RCON //Yetkiyi degistirdiginizde hangi yetkiye ayarladiysaniz alttakinide degistirmeyi unutmayin.
#define yetkiverchatreklam "ADMIN_RCON" //Yeterli Yetkiniz Olmadiginda Chatten Gecen Ve Gerekli Yetkinin Yanindaki Reklami Degistirir.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
yetkiver çalışmıyor
Plugini İniye adminusersini.ammx vb gibi bişey yapıyoruz onu napacam anlamadım user ini yetkiler aktif olsun diye
Linklerini gizle |
-
yetkiver çalışmıyor
plugins.ini den
Kod: Tümünü seç
admin_sql.amxx in başında ; bu işareti koy yani ;admin_sql.amxx sonrada admin_usersini.amxx i yaz ve kaydet
Linklerini gizle |