Ölülerin Yazı Gormeme Hatası
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 104
Kolay gelsin arkadaslar svde olulerın yazısı okunmuyor neden olabılır CHAT_ALL_TALK 1 yaptıgım halde yıne aynı forumda arastırdım ama baska bısey bulamadım
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Panelde Server Ayarlari Kismindan
Sv_alltalk Ayarini 1 Yapiniz
Sv_alltalk Ayarini 1 Yapiniz
Linklerini gizle |
-
@Taha Demirbaş
Chat eklentim yok csduragının normal eklentısı
Linklerini gizle |
-
Server Ayarlarına Gir Ordadn sv_alltalk bul onun yanı 0 sa 1 yapın düzelirmeto3131 yazdı:@Taha Demirbaş
Linklerini gizle |
-
Bu adrese git:https://panel.csduragi.com/urun/editor/ ... _super.cfgemrekadir51 yazdı:Server Ayarlarına Gir Ordadn sv_alltalk bul onun yanı 0 sa 1 yapın düzelirmeto3131 yazdı:@Taha Demirbaş
Bunu Bul:
immune_access_listen d //d Harfine sahip olan adminler butun yazismalari okuyabilir
Değiştir:
immune_access_listen z //d Harfine sahip olan adminler butun yazismalari okuyabilir
yaptıktan sonra tüm ölülerın yazıları canlılara kısacası herkese gidecek user olsa bile
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
alltalk 1 sadece gardiyan ile teroristlerin miclerini duymalarını-duymamalarını gösterir yanlış bilgilendirmeyin.
Linklerini gizle |
-
Her degınızı yaptım neden olmuyor vallha anlamıyorum :S @Taha Demirbaş @ahmetcanaltn1 pulıgın fılanda yok sızce neyden kaynaklanıyor dedıklerınızı yaptım hepsını.
Linklerini gizle |
-
sorun özelden halledildi.meto3131 yazdı:Her degınızı yaptım neden olmuyor vallha anlamıyorum :S @Taha Demirbaş @ahmetcanaltn1 pulıgın fılanda yok sızce neyden kaynaklanıyor dedıklerınızı yaptım hepsını.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1206
- Server Ip/DNS: 213.238.173.44
- Clan İsmi: Wild Gaminq
- İletişim:
kullandığın cfgden oluyodur büyük ihtimalle cfgyi txt olarak açıp -ilerde de sorun yaşamamak için- cfg'nin başına gelip ctrl+f'ye basıp oraya chat yazdıktan sonra karşına çıkan chat ayarlarının hepsini sil. Bu işlemi yapıp cfgyi kaydettikten sonra config.cfg'yi yine txt olarak açıp içindeki herlşeyi sildikten sonra(tabi config.cfg'nin içine yüklemediysen kendi cfgni) onu da kaydet. Öyle dene Eğerki Olmazsa hud_saytext 1 Yap
Linklerini gizle |