Pro Public Nasıl Olur ?
Moderatör: Moderatörler
Pro Public Nasıl Olur ?
Farklılık iyidir. Benim MRGaming için planlarımı ilk söylediğimde saçmalama öyle iş mi olur, boş iş pro publicte olmaz gibi söylemler oldu. Ama zamanla iyi ki yapmışsın dediler, çünkü oyunu kolaylaştırmıştım. Yani oyunun yapısını değiştirmeden kolaylaştırısan, hem admin hem oyuncu açısından, arkası kesilmez.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2347
Pro Public Nasıl Olur ?
Evet MRGamingde bir oyuncunun yazdığı ;Yek'-ta yazdı:Farklılık iyidir. Benim MRGaming için planlarımı ilk söylediğimde saçmalama öyle iş mi olur, boş iş pro publicte olmaz gibi söylemler oldu. Ama zamanla iyi ki yapmışsın dediler, çünkü oyunu kolaylaştırmıştım. Yani oyunun yapısını değiştirmeden kolaylaştırısan, hem admin hem oyuncu açısından, arkası kesilmez.
"Burda Oyun Değil Film izliyoruz sanki

Gerçekten bu ortada Farklılık her zaman iyidir.
Linklerini gizle |
Pro Public Nasıl Olur ?
@ogibaba911 MRGaming facebook sayfaya böyle mesajlar geliyordu bir ara
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
Pro Public Nasıl Olur ?
Efsanesiniz...Yek'-ta yazdı:@ogibaba911 MRGaming facebook sayfaya böyle mesajlar geliyordu bir ara

Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
Pro Public Nasıl Olur ?
Göz yormayan şeyler kullan fazla kastırmasın yormasın eklentiler hem Serveri hemde pc yi en iyisi böyle bana şimdi biraz garip bakıcaksınız ama şade proda oynamak bence MRGaming'inkinden daha güzel.
Linklerini gizle |
-
Pro Public Nasıl Olur ?
Ya şimdi bence bi farklılık olasıda güzel oluyor ve tutuluyor ama nedense @Yek'-ta mrgaming legend2 dolmuyorTeamTR yazdı:Göz yormayan şeyler kullan fazla kastırmasın yormasın eklentiler hem Serveri hemde pc yi en iyisi böyle bana şimdi biraz garip bakıcaksınız ama şade proda oynamak bence MRGaming'inkinden daha güzel.

Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
Pro Public Nasıl Olur ?
Herkesin kararı farklı ben şade seviyorumogibaba911 yazdı:Ya şimdi bence bi farklılık olasıda güzel oluyor ve tutuluyor ama nedense @Yek'-ta mrgaming legend2 dolmuyorTeamTR yazdı:Göz yormayan şeyler kullan fazla kastırmasın yormasın eklentiler hem Serveri hemde pc yi en iyisi böyle bana şimdi biraz garip bakıcaksınız ama şade proda oynamak bence MRGaming'inkinden daha güzel.Garip değilmi ?
Linklerini gizle |
-
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1892
- Clan İsmi: CANAKKALE
Pro Public Nasıl Olur ?
Arkadaşların dediği gibi gerekli puliginler yukleyebılırsın.Bence gerekli pulıgınlerıde yukleme onları admınlerın bakmasına ılgılenmesını sagla emın ol daha cok dolar ve sağlıklı olur.
Linklerini gizle |
-
Pro Public Nasıl Olur ?
Sağolasın...MertMatin* yazdı:Arkadaşların dediği gibi gerekli puliginler yukleyebılırsın.Bence gerekli pulıgınlerıde yukleme onları admınlerın bakmasına ılgılenmesını sagla emın ol daha cok dolar ve sağlıklı olur.
Linklerini gizle |