Pro Public Nasıl Olur ?
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2347
Pro Public Nasıl Olur ?
Beyler hepinize teşekkür ederim önerileriniz işime yaradı bu gün 14 ten aşşağı inmedi iyi akşamlar.Daha eklemek istedikleriniz varsa yazın
verdiğiniz bilgiler çok iyi...
verdiğiniz bilgiler çok iyi...
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.53
- Clan İsmi: World War'Z
- İletişim:
Pro Public Nasıl Olur ?
Artık şu gaming, public cart curt kelimelerini bırakıp Türkçemizi kullansak daha iyi olur... Özenti olduğumuzun ve özümüzü kaybettiğimizin farkına varan var mı?
Linklerini gizle |
-
Pro Public Nasıl Olur ?
Ne diyelim hocam seni dinliyorumThe Professiona͏l yazdı:Artık şu gaming, public cart curt kelimelerini bırakıp Türkçemizi kullansak daha iyi olur... Özenti olduğumuzun ve özümüzü kaybettiğimizin farkına varan var mı?

Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Pro Public Nasıl Olur ?
Ne diyeceğini sende bulabilirsin ne demeyeceğini bilmen yeterli olur ben bir ara kısa süreliğine pro sunucusu açmıştım sunucu adını şöyle yapmıştım " Klan adı | Açık Alan Profesyonel Oyun | Reklam " şeklinde yapmıştım tabi biraz tuhaf duruyor fakat kullanılmadığı için tuhaf... public'in karşılığı açık alan, halka açık gibi anlamları var aslında gereksiz bir kelime kullanmayada gerek yok profesyonel yeterli aslında bence profesyonel bile uygun değil rekabet yada benzer bir kelime çok uygun bir pro sunucusu açmak isteseydim rekabet yapardım.
Örnek "Klan adı | Rekabet & Eglence | Reklam" gibi
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Pro Public Nasıl Olur ?
Birinin böyle bir yorum atacağına adım kadar emindimYek'-ta yazdı:bunu diyen World War'Z

Evet önceden bende "ingilizce" meraklısıydım oyuncu adımdan da anlaşılacağı üzere diğer herkes gibi her şeyi ingilizce yapıyordum 3 yıllık bir oyuncu adı bu yüzden değiştirmek istemiyorum böyle tanındım çünkü... sunucuda aynı şekilde öyle tanındı öyle devam etti fakat bir süre sonra bir farkındalık oluştu bende kim güçlüyse ipler kimin elindeyse ona özendiğimi fark ettim ve özgün olma gayreti içine girdim... örneğin world war'z sunucusu bir Türk sunucusu bu sebeple içindeki menüler her ne kadar yabancı arkadaşlar sürekli aksini ısrar etsede sadece Türkçe olarak ayarlanmıştır ve çeviri ile bizimle Türkçe iletişime geçmeye çalışan da çok kişi olmuştur... Bu sebeple sizleride bu farkındalığa davet ediyorum : )
Linklerini gizle |
Pro Public Nasıl Olur ?
@The Professiona͏l sen varsan ben hep varım zaten biliyorsun. 

Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Pro Public Nasıl Olur ?
Yek'-ta yazdı:@The Professiona͏l sen varsan ben hep varım zaten biliyorsun.
: )
Linklerini gizle |
-
Pro Public Nasıl Olur ?
Tam yazacakken...Yek'-ta yazdı:bunu diyen World War'Z

Linklerini gizle |
-
Pro Public Nasıl Olur ?
Aynen biraz farkındalık olur aslındaThe Professiona͏l yazdı:Ne diyeceğini sende bulabilirsin ne demeyeceğini bilmen yeterli olur ben bir ara kısa süreliğine pro sunucusu açmıştım sunucu adını şöyle yapmıştım " Klan adı | Açık Alan Profesyonel Oyun | Reklam " şeklinde yapmıştım tabi biraz tuhaf duruyor fakat kullanılmadığı için tuhaf... public'in karşılığı açık alan, halka açık gibi anlamları var aslında gereksiz bir kelime kullanmayada gerek yok profesyonel yeterli aslında bence profesyonel bile uygun değil rekabet yada benzer bir kelime çok uygun bir pro sunucusu açmak isteseydim rekabet yapardım.

Linklerini gizle |