[ISTEK] Girisi Yasaklanan Oyuncu
Moderatör: Moderatörler
-
Sanırım çoğu zaman mobil veriden girip mobil veriyi kapatıp açıp ip adresi hızlıca değişiğip geliyorlar @CSmiLeFaCe bir ara bunu yani operatör girişlerini engelleyen plugin paylaşmıştı göz atarsan bulabilirsin forumda
Link: | |
Linklerini gizle |
Bu konuda %90 çözüm olacak plugini hazırlıyordum Fakat yanlışlıkla masaüstünü temizlerken pluginin bulunduğu csduragi klasörünüde silmişim. Ondan dolayı durduruldu. Fakat yeniden yazmayı düşünüyorum.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 3971
- Server Ip/DNS: 213.238.173.78
- Clan İsmi: CapitaLL |
- İletişim:
Hic bir zaman imkansiz diye bir sey yoktur @redarmygaming bekliyoruz hocam 

Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 155
Boyle Bir Plugin Mevcut Zamanında amx_os_ban ' olarak yapıldı ozel bir eklentiydi Bu EKlentiyi yazan xProTeiNn ' Di Şuanda Dosyaları Dursa bile satmıyordur ve paylaşıcağınıda sanmam doğrusu
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 64
- Server Ip/DNS: cs9.csduragi.net
- Clan İsmi: God FatherRs*
- İletişim:
Mutlak bir çözümü yok fakat kısa vadeli bir çözüm yolu sunabilirim sana.
> İlk olarak Küfür Eden şahısı oyundan kickle,
> Kickledikten sonra konsola amx_last yazarak İp adresini kopyala örneğin ; 158.24.36.85 farzedelim
> Tekrardan konsola girerek amx_addban 158.24 9999 veya 0 yazıp enterleyebilirsin.
Yukarıdaki olay Şahsın İp'ine göre değişmekte Dinamik İp Statik İp muhabbetleriyle alakalı bir durum. Oyuncunun ilk 2 satırı sabit kalmaktadır. Değişen değer sadece sondaki iki değer olduğu için oyuncu Counter Strike girdiği zaman server görünür fakat girmeye çalıştığı zaman Banned From yazar sadece. Benim kullandığım banlama yöntemi bu, bir denemeni tavsiye ederim.
İyi Forumlar Dilerim Herkese.
> İlk olarak Küfür Eden şahısı oyundan kickle,
> Kickledikten sonra konsola amx_last yazarak İp adresini kopyala örneğin ; 158.24.36.85 farzedelim
> Tekrardan konsola girerek amx_addban 158.24 9999 veya 0 yazıp enterleyebilirsin.
Yukarıdaki olay Şahsın İp'ine göre değişmekte Dinamik İp Statik İp muhabbetleriyle alakalı bir durum. Oyuncunun ilk 2 satırı sabit kalmaktadır. Değişen değer sadece sondaki iki değer olduğu için oyuncu Counter Strike girdiği zaman server görünür fakat girmeye çalıştığı zaman Banned From yazar sadece. Benim kullandığım banlama yöntemi bu, bir denemeni tavsiye ederim.
İyi Forumlar Dilerim Herkese.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
eyw zaten bu yontemle 2 3 kez ban attım
sun csd nın kufur engelı daha rahatlatıcı 
Olaylar hıc uzayamaya bılır zaten ama karatersız hepsı napayım adamı uyarın dıyorum umrunda degıl desteklıyorlar hatta adamı
@jarujan

Olaylar hıc uzayamaya bılır zaten ama karatersız hepsı napayım adamı uyarın dıyorum umrunda degıl desteklıyorlar hatta adamı

Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 64
- Server Ip/DNS: cs9.csduragi.net
- Clan İsmi: God FatherRs*
- İletişim:
Gönül ister ki küfür olaylarına karşı böyle şeyler kullanmasak herkes nerede ne konuşacağını bilse aslında yeter. @TunnS[C]
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Cok haklısın
Ama klavyeyı elıne alan senın bılmem neyıne bır baslıyor puvv 

Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Cs189.Csduragi.Com
- Clan İsmi: BlackWord
Konuyu Hortlatcam Ama Mac Adresi Ban Plugini Yapan Arkadaş Olursa Mac Adresini Engellediğin Gibi Sorun Çözülür Yeni Bir Maç Adresi Alması Lazım(Cihaz) Fiyatı 60-70 Lira Bunuda Alamaz Rahatlıkla Kurtulursunuz 

Linklerini gizle |
subnet banlar var piyasada sql üzerine kurulu adam ip değişsse bile servere girişte banlanıyor oto
Linklerini gizle |