Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Jbmenü Kuruyorum Çalışmıyor

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
keremsengull
Server Ip/DNS: cs68.csduragi.com
Clan İsmi: MWA
İletişim:

Mesaj gönderen keremsengull »

Kurdugum jbmenü bu arkadaşlar https://www.youtube.com/watch?v=erxJ7ntbDd0&t=15s
jbmenü.sma
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
keremsengull
İletişim:

biri yardım etsin allah için

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

emirakpinar
Server Ip/DNS: -
Clan İsmi: -
İletişim:

Mesaj gönderen emirakpinar »

Kurarken herhangi bir hata mı alıyorsunuz? Aktif ettiğinizde server mi çöküyor? Menu mu gelmiyor karşınıza? Sorunu biraz açın.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
keremsengull
İletişim:

menü gelmiyor karşıma plugin yüklersen 26 tane error veriyor istersen atabilirim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

gkrmhpx

Mesaj gönderen gkrmhpx »

@keremsengull Plugini aktif ettiğiniz takdirde server çökecektir. Mümkünse başka bir jbmenu yükleyiniz isterseniz jbmenu gönderebilirim?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

gkrmhpx

Mesaj gönderen gkrmhpx »

@keremsengull yüklediğiniz jbmenu csdurağı ile uyumlu olmadığı için açılmıyordur

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

emirakpinar
İletişim:

Bunu deneyin.

Bu model dosyaları elinizde var mı? Yok ise bulup atayım.
new VIEW_MODELT[] = "models/Jbmenu/v_yumruk.mdl"
new PLAYER_MODELT[] = "models/Jbmenu/p_yumruk.mdl"

new VIEW_MODELCT[] = "models/[Shop]JailBreak/Electro/Electro.mdl"
new PLAYER_MODELCT[] = "models/[Shop]JailBreak/Electro/Electro2.mdl"

new VIEW_Star[] = "models/Jbmenu/v_caki.mdl"
new PLAYER_Star[] = "models/p_knife.mdl"

new VIEW_Balyoz[] = "models/Jbmenu/v_balta.mdl"
new PLAYER_Balyoz[] = "models/p_knife.mdl"

new VIEW_Orak[] = "models/Jbmenu/v_yumruk.mdl"
new PLAYER_Orak[] = "models/p_knife.mdl"

new VIEW_Moto[] = "models/Jbmenu/v_avci.mdl"
new PLAYER_Moto[] = "models/p_knife.mdl"

new VIEW_Vip[] = "models/Jbmenu/v_vip.mdl"
new PLAYER_Vip[] = "models/p_knife.mdl"

new WORLD_MODEL[] = "models/w_knife.mdl"
new OLDWORLD_MODEL[] = "models/w_knife.mdl"
gkrmhpx yazdı:@keremsengull yüklediğiniz jbmenu csdurağı ile uyumlu olmadığı için açılmıyordur
Konuyla alakasız yorumlar atmayın.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

gkrmhpx

Mesaj gönderen gkrmhpx »

@emirakpinar Alakasız mı? Oyunyöneticisi uyumlu bir jbmenuyu csdurağına yükle bakalım açılıyor mu açılmıyor mu bilip bilmeden her şeye atlamayın.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

emirakpinar
İletişim:

gkrmhpx yazdı:@emirakpinar Alakasız mı? Oyunyöneticisi uyumlu bir jbmenuyu csdurağına yükle bakalım açılıyor mu açılmıyor mu bilip bilmeden her şeye atlamayın.
Uyumlu hale getiririz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
keremsengull
İletişim:

Hatalar Bunlar
AMX Mod X Compiler 1.8.3-dev+5079
Copyright (c) 1997-2006 ITB CompuPhase
Copyright (c) 2004-2013 AMX Mod X Team

/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(31) : error 021: symbol already defined: "client_print_color"
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(34) : error 010: invalid function or declaration
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(36) : error 010: invalid function or declaration
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(39) : error 010: invalid function or declaration
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(45) : error 010: invalid function or declaration
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(49) : error 010: invalid function or declaration
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(56) : error 010: invalid function or declaration
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(58) : error 010: invalid function or declaration
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(62) : error 010: invalid function or declaration
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(67) : error 010: invalid function or declaration
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(70) : error 021: symbol already defined: "get_user_team"
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(74) : error 021: symbol already defined: "id"
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(74) : warning 218: old style prototypes used with optional semicolumns
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(77) : error 021: symbol already defined: "id"
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(77) : warning 218: old style prototypes used with optional semicolumns
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(80) : error 021: symbol already defined: "id"
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(80) : warning 218: old style prototypes used with optional semicolumns
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(81) : error 054: unmatched closing brace
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(82) : error 010: invalid function or declaration
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(84) : warning 218: old style prototypes used with optional semicolumns
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(85) : error 054: unmatched closing brace
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(89) : error 010: invalid function or declaration
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(95) : error 021: symbol already defined: "get_players"
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(96) : error 010: invalid function or declaration
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(98) : error 010: invalid function or declaration
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(105) : error 010: invalid function or declaration
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(107) : error 010: invalid function or declaration
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(110) : error 010: invalid function or declaration
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(114) : error 010: invalid function or declaration
/home/araclar/compiler/include/colorchat.inc(115) : error 010: invalid function or declaration

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala