Cs 1.6 Furien Plugini Düzeltirmisiniz?
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 269
@MRX3565 bu moddan bence bi cacık olmicak en iyisi sen senin modunu benim servere kur ana panel versem ben yapamıyom seninkini kurmayı hatalı yapıyom
Link: | |
Linklerini gizle |
-
@JoseFine Ana panel mi
Hemen pes etmeyin, benim paylaştığım pluginleri tek tek kurun, menü de dahil, çok seveceğiniz bir furien server olacak emin olun,
Ben o pluginleri kendi serverimde kurdum ve kapatacağım zaman kapatma diye yalvaranlar oldu.

Hemen pes etmeyin, benim paylaştığım pluginleri tek tek kurun, menü de dahil, çok seveceğiniz bir furien server olacak emin olun,
Ben o pluginleri kendi serverimde kurdum ve kapatacağım zaman kapatma diye yalvaranlar oldu.
Linklerini gizle |
-
@MRX3565 Yok vallahi ya sen kendi modunu kur benim beynim çünkü yani bu modda ne diyim silah menü yok marketten bişi alınmıyor bıcak menü yok en iyisi senin mod 

Linklerini gizle |
-
Mod benim değil, ben onları toplayıp düzelttim sadece,JoseFine yazdı:@MRX3565 Yok vallahi ya sen kendi modunu kur benim beynim çünkü yani bu modda ne diyim silah menü yok marketten bişi alınmıyor bıcak menü yok en iyisi senin mod
Ben kuramam, o kadar vaktim yok.
Linklerini gizle |
-
@MRX3565 senin mod derken senin yükledigini demek istedim neyse boşwer ben kuracam 

Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
Biraz şaşırdım ama saldırıya csdurağı birşey diyemez ayriyetten ana panele 1 den fazla kişi giremez.JoseFine yazdı:@MRX3565 bu moddan bence bi cacık olmicak en iyisi sen senin modunu benim servere kur ana panel versem ben yapamıyom seninkini kurmayı hatalı yapıyom
Linklerini gizle |
-