Jail özel yetkiver plugini ayarlayacak, detay içerde
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1133
Arkadaşlar ben kimseye panel vermek istemiyorum, asistan stajyer gibi yetkililer in yetkiverden yetki yazmasini istiyorum. Kick yetkisi olabilen herksin girebileceği sadece s3 ve k2 yetkisinin admin sil yerinin sadece rcon yetkisi olanların silebilmesini ve biz özel tagin yani örnek [DestuR] @ Nick [S-3]
[DestuR] @ Nick [K-2]
Olmasını istiorum yapanlara teşekkürler.
[DestuR] @ Nick [K-2]
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Şuan uyuma aşamasındayım, yarın ilgilenirim.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Hocam şimdi yapabilme şansın varsa bi 10 dk ayarla da gerçekten lazım iyi geceler
Linklerini gizle |
-
-
Konu Sahibi
-
- Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: xx - נв
- İletişim:
Yetkili Sil bölumune erişim ADMIN_RCON olarak ayarlandı.NuriReisHDYoutuber yazdı:Arkadaşlar ben kimseye panel vermek istemiyorum, asistan stajyer gibi yetkililer in yetkiverden yetki yazmasini istiyorum. Kick yetkisi olabilen herksin girebileceği sadece s3 ve k2 yetkisinin admin sil yerinin sadece rcon yetkisi olanların silebilmesini ve biz özel tagin yani örnek [DestuR] @ Nick [S-3]
[DestuR] @ Nick [K-2]
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Cs84.csduragi.com
- Clan İsmi: TeamTR
biz bişi yapıcaktın xander ?Xander yazdı:Yetkili Sil bölumune erişim ADMIN_RCON olarak ayarlandı.NuriReisHDYoutuber yazdı:Arkadaşlar ben kimseye panel vermek istemiyorum, asistan stajyer gibi yetkililer in yetkiverden yetki yazmasini istiyorum. Kick yetkisi olabilen herksin girebileceği sadece s3 ve k2 yetkisinin admin sil yerinin sadece rcon yetkisi olanların silebilmesini ve biz özel tagin yani örnek [DestuR] @ Nick [S-3]
[DestuR] @ Nick [K-2]
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: xx - נв
- İletişim:
Sizin için ne yapılacaktı ben onu unuttumMr.Furkan yazdı:biz bişi yapıcaktın xander ?Xander yazdı:Yetkili Sil bölumune erişim ADMIN_RCON olarak ayarlandı.NuriReisHDYoutuber yazdı:Arkadaşlar ben kimseye panel vermek istemiyorum, asistan stajyer gibi yetkililer in yetkiverden yetki yazmasini istiyorum. Kick yetkisi olabilen herksin girebileceği sadece s3 ve k2 yetkisinin admin sil yerinin sadece rcon yetkisi olanların silebilmesini ve biz özel tagin yani örnek [DestuR] @ Nick [S-3]
[DestuR] @ Nick [K-2]

Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Cs84.csduragi.com
- Clan İsmi: TeamTR
özel gelde yapalımXander yazdı:Sizin için ne yapılacaktı ben onu unuttumMr.Furkan yazdı:biz bişi yapıcaktın xander ?Xander yazdı: Yetkili Sil bölumune erişim ADMIN_RCON olarak ayarlandı.
Linklerini gizle |